butch

Görüşler

0
tongucyumruk

3000 TL, 32GB 1080p modeli için. Yani en alt modeli. Herhalde 128GB qHD için ilk doğan erkek çocuğunu isteyecekler müşteriden.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Mobil Cihaz Görsel Aramalarına Hızlı Filtre Ekliyor

MuharremTuran

Google, görsel aramasının mobil sürümüne yeni bir filtre seçeneği ekledi. Arama yaptıktan sonra, arama kutusunun hemen altında, en son eklenen görseller, gif, küçük resim ve renkler filtrelemesi için hızlı filtreleme alanı sunuyor. Örneğin “kırmızı” yazıp arattığınızda, arama sonuçlarının en üstünde filtreleme menüsü görünüyor, daha fazla renk filtreleme seçeneği göstermek için çubuğu sola...

Progressive Web App Dünyasına Giriş: Manifest

butch

Progressive Web App (PWA), Google'ın günümüz web uygulamalarının iyi birer mobil uygulamaya dönüşebilmesi için önerdiği özellikler çerçevesinde ortaya çıkan bir kavram. Tarihsel olarak Responsive Web'den sonra ortaya çıkan gelişme olarak anılacak ve görünen o ki web dünyasında bir büyük değişime daha tanıklık etmemize sebep olacak.

Bir PWA'nın temelde sahip olması gereken özellikler...

Google'dan Web Tarayıcı

anonim

Google Chrome adında bir web tarayıcıyı piyasaya sürmeye hazırlandığını dün resmi blog sitesinden duyurdu... ilgili linkler http://googleblog.blogspot.com/2008/09/fresh-take-on-browser.html http://www.bildirgec.org/yazi/google-web-tarayicisi-google-chrome-1 http://blogoscoped.com/archive/2008-09-02-n72.html

Google appliance var mı isteyen?

sundance

Meşhur donanım sitelerinden AnandTech, bir müddettir beklediği Google Search Appliance'a sonunda kavuştu.

Google'ın nasıl bu dünyanın dışından tasarımlar yaptığını veya kolay kullanım/problem giderme için düşündüğü detayları görmek, ya da sitesinde bu sistemi kullanmak isteyenlere şiddetle öneririm.

Symantec Mail Security Appliance'ın kurulum için klavye, monitör ve (burası önemli) belli bir marka USB CD-Rom istediğini düşünürsek, gerçek bir appliance nasıl olur görmek onlar için de iyi olabilir ;)

Google Hacker Edition

Geryon

4 1 cihana nam salmış Google, hackerlar için özel hizmet başlatı.
Hekerim,hekersin,heker felsefesini kullanan insan değil mi ? :) :) :)

Google'ın hacker verisyonu için tıklayın