İlgili Yazılar

NativeDVB4Linux

mach

NativeDVB4Linux projesi, Linux dvb kernel fonksiyonlarına Java programlama dilinden ulaşılmasını sağlayan bir kütüphanedir.

Proje üzerinde çalışmalarımız sürmektedir.

Şu an için CVS'ye dosyalar upload yapıldı.

Browse için:
http://nativedvb4linux.cvs.sourceforge.net/nativedvb4linux/

11. JTS | Web uygulama güven(siz)liği 2.0 | Huzeyfe Önal | JTPD

tanerdiler

Bu ay 11. düzenlenecek olan Java teknolojileri saatleri 29 Temmuz 2010 Perşembe günü JavaDergisi sponsorluğunda Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü'nün katkılarıyla Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde ( D konf salonu - zemin kat konferans salonu ) gerçekleştirilecektir. Konuğumuz Huzeyfe ÖNAL web ve bilgi güvenliği alanında seminer verecektir.

14. JTS'de Java Concurrency Sunumu | Talip Öztürk | Java Tekn. ve Prog. Dern.

tanerdiler

24 Kasım Çarşamba akşamı her zaman ki yerimiz Bahçeşehir Üni. D Blok Zemin Kat Konf. Salonunda seminerimiz gerçekleşecek. Bu ayki konumuz Java Concurrency. Bu konu üzerine üstad olan Talip Öztürk (Hazelcast) aramızda olacak.

Java SE 6 çıktı

bozokhun

Uzun süredir beklenen Java SE 6 sonunda çıktı. Bir çok yeni özelliğin yanısıra performans artışlarıyla da gündemde olan Java SE 6'yı NetBeans 5.5 ile beraber indirebilirsiniz.

JavaFX Coding Challenge

numangoceri

Dünya genelinde katılıma açık, JavaFX Coding Challenge adı altında bir kodlama yarışması düzenleniyor.

Yarışmada Netbeans 6.5 platformunda JavaFX 1.1 kullanmanız gerekiyor. Yapmanız gereken şey çok basit ve sitede adım adım anlatılmış:

  1. Yarışmaya bu linkten(http://javafx.kendallsquare.com/challenge/reg.jsp) kayıt oluyorsunuz ve gelişmeleri mail aracılığı ile takip ediyorsunuz.
  2. Yarışma için gerekli olan JavaFX 1.1'i indiriyorsunuz.(http://www.javafx.com/downloads/windows.jsp)
  3. JavaFX 1.1 kullanarak Netbeans 6.5 platformunda yaratıcı bir rich media application geliştiriyorsunuz. (http://www.javafx.com/samples/)
  4. Başvurular 23 Mart günü başlıyor!!