Spam gönderenlerle kafa bulmak

https://spa.mnesty.com/

7
butch

Görüşler

1
gibraltar

Bir iki defa birbirlerine kırdırmışlığım var. Ancak birilerinin bu kadar uğraşıp işi web projesine dönüştürebileceği aklıma gelmemişti.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

anonim

Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

Ubuntu mu? Saçmalamayın!

parsifal

Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Ürün için verdiği 0.24 $'ı çöpe attığı için üzgün olduğunu ve windows'dan fazgeçtiği için çok üzgün olduğunu belirtti.

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!

Telefonla Çin İşkencesi

FZ

Çin'in birçok bölgesinde çıkartmalarla yasadışı işlerin reklamını yapanlara karşı yönetim yeni bir mücadele yöntemi geliştirdi. Bu tip yasadışı çıkartma ilanlardaki cep telefonları toplanıyor ve bir veritabanına giriliyor. Ardından özel bir yazılım bu telefonlara on binlerce kısa mesaj çekerek iletişimi imkânsız hale geteriyor. Aynı zamanda her 20 saniyede telefon aranarak 'Yasadışı bir reklam yaptınız, en yakın karakola başvurmanız gerekmektedir' şeklinde bir mesaj dinletiliyor. İşe ne kadar yarayacak, o henüz belli değil.

Kaynak: Radikal Gazetesi - Sanal Alem