3Com öğrenci avında

0
mambo
3Com tarafından üretilen "Air Content Wirelees LAN" adlı yazılım,öğrencilerin okul kırmasını engelliyor. Şimdi hepiniz haydaaa ne alakası var 3Com'un öğrencilerle diyeceksiniz ama durum aynen öyle.
Air Content Wirelees LAN sayesinde yoklama yapılır yapılmaz yönetime bildiriliyor ve bu yazılım sayesinde anında velilere bilgi geçilip öğrencinin okulda olmadığı haber veriliyor.
Yazılım ilk olarak ingiltere'nin Great Barr lisesinde uygulanmaya başlanmış. Darısı başımıza :)
Detaylı bilgi için adres.. Buyrun bana inanmıyorsanız herşey burda......

İlgili Yazılar

Windows'tan Linux'a Geçiş: OpenMoveOver

Soulblighter

Resolvo Systems Windows'tan Linux'a geçiş aracı MoveOver'ın ücretsiz ve açık kaynak sürümünü çıkardı. OpenMoveOver ile Windows oramınızı Linux'a taşımak geçiş yapmak sadece 2 basit adımda gerçekleştiriliyor.

typo3okulu.com

anonim

Typo3'yi Türk kullanıcılarına tanıtmak ve kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla typo3okulu.com sitesi açıldı.

0x7D3, Perl, NTP, vs.

FZ

Yeni yılda FM için yazacağım ilk makaleye başlamadan önce tüm okurlara ve katılımcılara barış dolu bir ömür diliyorum.

Bilen bilir zaman konusunda biraz hassasımdır. Hayır yani aşırı değil ama benimle "adama bak, ofisteki PC saatini California'daki bir atom saatine göre senkronize ediyor, deli midir nedir?" şeklinde dalga geçilmesine yol açacak kadar hassasım :).

Flash 10 son beta versiyonu (Astro) yeni linux özellikleriyle birlikte çıktı

ersin2k

Geçtiğimiz ay Adobe Flash Player in 10ncu sürümü Windows yanında Mac OS X ve Linux için aynı anda yayınlandı. Bu beta sürümü yeni 3D efektler, geliştirilmiş metin düzeni, geliştirimiş API ve görsel performans güçlendirmeleri eklemişti. Bugün Adobe Flash player 10 için yeni bir beta daha çıkarttı.ASTRO adlı bu versiyonda linux için penceresiz "wmode" , web kameraları için Video4Linux 2 (V4L2) desteği, yeni dil desteği (Türkçe artık var), arttırılmış hız ve güçlendirilmiş stabilite sunuyor. Ancak henüz 64 bit versiyonu yok.

linuxdevices.com : xynth windowing system

anhanguera

v0.7.90'ı çıkardıktan sonra download sayısını ve çeşitli haber sitelerini acaba bir hareket olur mu diye sürekli takip ederken (heyecan işte) bu akşam proje arkadaşım Ali Çaglar Oral, http://www.linuxdevices.com' daki Lightweight windowing system supports embedded Linux başlıklı haberi farketmiş, bana da haber verdi.