7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

0
dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.
İşte 7D7'nin tam programı:
Cumartesi

10:00 Açılış
11:00 Sürpriz yarışma açıklaması
12:00 Yemek Arası
13:00 Duyurular
14:00 Realtime demo incelemeleri
      Tecrubeli scenerlar sizlerle birlikte canlı olarak   
      izledikleri demoları yorumluyorlar.
      
      Lifeforce/Asd - Anesthetic/Resident
      Krestage 3    - Skate/Glance  

15:30 Seminer 
      OpenGL Shading Language'a giriş - Oxyz/Demodojo
         
17:00 Sohbet 
      "Türkiye'de scene'in tarihi"
      Konuşmacılar: Vigo/Bronx, Hydrogen/Glance ve o esnada parti 
      mekanında bulunan eski scenerlar ve konu ile ilgilenen katılımcılar
 
19:00 Klasik oyun turnuvası 
      -Speedball II (C64)
      -Tron (C64)

21:30 Scene bilgi yarışması
23:00 Sürpriz yarışma deadline
00:00 Süpriz yarışma oylama ve sonuçları

- Parti mekanda kalanlarla sabaha kadar devam edecektir. 


Pazar

10:00 Yarışmalara katılım için deadline + Açılış
12:00 Yemek Arası
13:00 Yarışma (İlüstrasyon, 3D Animasyon, 256 Byte Code)
13:30 Yarışma (Wild)
14:00 Yarışma (Müzik - Mp3 Müzik)
15:00 Yarışma (Pixel Grafik, Render Grafik, 4K Demo)
15:45 Yarışma (Scripting)
16:15 Yarışma (Oyun)
17:00 Yarışma (64K Demo, Demo)
17:45 Yarışma bitimi ve sonuçlar
18:00 Parti bitişi ve toplanma
7D7 Anasayfası için tıklayın.

Görüşler

0
sivri
7d5'e katılmış eğlenmiştim, 7d6 yı kaçırdım, 7d7 ne çabuk geldi, yaşlandıkça zaman daha çabuk geçer derlerdi de inanmazdım.
0
devmach
Açıköğretim sınavları ile çakışması kötü olmuş :=(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kavramlar Çevrildikçe: Çeviri Düşüncemizi Biçimlendiriyor (Mu?)

FZ

Fikir hareketlerinin, siyasi akımların, bilim-kültür-sanat-edebiyat yapıtlarının, kuramsal-eleştirel görüşlerin toplumdan topluma yayılması, dayandıkları kavramların farklı dillerde ifade bulmasına, o dil ve kültürler tarafından benimsenmesine bağlıdır. İnternet çağının getirdiği iletişim biçimlerinin de toplumlar/kültürlerarası düşünce akışına ve diller arası aktarım sürecine daha önce var olmayan bir hız kattığı düşünülebilir. Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim Bölümü tarafından düzenlenen bu sempozyum, gittikçe ivme kazanan kültürlerararası etkileşim olgusunun ışığında kavram çevirisini farklı boyutlarıyla ele almayı amaçlamaktadır.

Kavram çevirisiyle akademisyen, çevirmen, editör veya yazar olarak ilgilenen, beşeri bilimler alanından davet ettiğimiz konuşmacılar kendi deneyimleri ve bilimsel araştırmalarına dayanarak aşağıdaki konuları irdeleyeceklerdir:

IV. Bilim Günleri: Matematiğin Milenyum Problemleri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi Bilim Kulübü tarafından düzenlenen IV. Bilim Günleri etkinliği kapsamında 6 Nisan 2004, Salı günü Prof. Dr. Mete Soner konuşacak.

Dr. Soner'in konuşmasının başlığı: Matematiğin Milenyum Problemleri ve Akışkanlar Mekaniği.

Konuşma 15:00 - 17:00 saatleri arasında Öğrenci Faaliyetleri Binasında gerçekleşecek.

Paralel Bilgi İşlem: Parlalel önşartlı iteratif yöntemler ve matris bölümlemesi

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü bu hafta, Salı günü damardan bilgisayar bilimciler ve paralel hesaplama ile ilgilenenler için bir seminer düzenliyor. Bu haftanın konuğu Bilkent Üniversitesi´nden Dr. Bora Uçar.

Bilimsel bilgi işlemde iteratif yöntemler çözüme erişmek için çok kullanılmaktadır. Bu yöntemdeki her bir iterasyondaki çekirdek işlem belli bir katsayı matrisi ile seyrek bir matrisin ya da vektörün çarpılması işlemidir.

Bu konuşmada Dr. Bora Uçar, iteratif yöntemlerin etkili şekilde nasıl paralel hale getirilebileceğinden bahsedecek ve bu bağlamda kullanılan hiperçizgelerin nasıl kullanılabileceğini gösterip bileşik hiperçizgelerin, paralleleştirme problemini standart hiperçizge bölümlemesi terimleri ile ifade edilebilir hale getirdiğine dikkat çekecektir.

Detaylı bilgi için (eğer hala okuyorsanız :) buraya bakın.

Web Güvenliği Günleri - 1

anonim

OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu olarak devamını getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizin birincisinin detaylarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Web Güvenliği Günleri'nde yoğun ve teknik şekilde web uygulaması atakları, savunma, güvenli kodlama ve benzer bir çok konulara değinilecektir. Bu birinci bir günlük etkinliğimizde daha çok orta ve ileri seviye web saldırına değineceğiz.

Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları

anonim

Internet Teknolojileri Derneği (INETD), ITÜ Bilişim Ensititüsü ile birlikte " Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları: Hindistan, Çin, İsral ve İrlanda Modelleri ve Türkiye için Yansımaları" başlıklı panel düzenleyecek.

15 Ocak'ta saat 14.00-17.00 arasi İTU Maslak kampüsünda yapılacak olan panele, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal İnan, Hürriyet Gazetesi'nden Yurtsan Atakan, Tercüman Gazetesi'nden Şeref Oğuz, TUBISAD ve TBD'den temsilcilerin yanısıra AKP ve CHP'den Temsilcilerin de konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberanaliz