Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Üniversitelerde yeni bir gün doğuyor...

omercelik

Windows Vista, 2007 Office Sistem ve .NET Framework 3.0 konularının anlatıldığı lansman etkinlikleri 10 Farklı Üniversitede gerçekleşecek. İlk lansmanlar; 20 Mart 2007 Salı günü Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde, ikincisi de 23 Mart 2007 Cuma günü Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşti. Sırada Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi var. Tüm öğrenciler bu etkinliklere davetlidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri

coskung

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü seminerleri devam ediyor.

Bu haftaki semineri, bölüm asistanlarından Erman Aykaç
(cs.bilgi.edu.tr/~erman ) verecek. Seminerin konusu:
Blok Aygıtlar, fdisk, Dosya Sistemleri, Sistem Açılışı ve Log Dosyaları

Dolapdere Kampüsü, Z-39 saat 18.00
cs.bilgi.edu.tr adresinden seminer duyurusuna ulaşabilirsiniz.

Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lis., Linux ve Özgür Yazılım Semineri

hcg

İstanbul - Ümraniye, 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mayıs Çarşamba günü Enver Altın tarafından GNU/Linux ve Özgür Yazılım başlıklı bir seminer verilecektir.

ilgi duyan herkes davetlidir.

Adres: 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Mithatpaşa cad. No: 43 Ümraniye / İstanbul

Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları

anonim

Internet Teknolojileri Derneği (INETD), ITÜ Bilişim Ensititüsü ile birlikte " Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları: Hindistan, Çin, İsral ve İrlanda Modelleri ve Türkiye için Yansımaları" başlıklı panel düzenleyecek.

15 Ocak'ta saat 14.00-17.00 arasi İTU Maslak kampüsünda yapılacak olan panele, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal İnan, Hürriyet Gazetesi'nden Yurtsan Atakan, Tercüman Gazetesi'nden Şeref Oğuz, TUBISAD ve TBD'den temsilcilerin yanısıra AKP ve CHP'den Temsilcilerin de konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberanaliz

Seminer: Model View Presenter tasarım kalıbı

anonim

Konu: Model View Presenter tasarım kalıbı
Yer: ODTÜ Teknokent Ikizler Konferans Salonu
Zaman: 7 Nisan Cuma 13:30 Sure 1.5 saat

MVP (Model View Presenter) tasarım kalıbı MVC (Model View Controller) tasarım kalıbının bir varyasyonu ve özellikle Rich Client GUI uygulamalarinda (WinForms, Swing'in, vb. kullanıldığı) View nesnesine ait EventHandler, ActionListener tarzı işlemleri "Presenter"a delege ederek MVC'ye göre iyi bir ayrım sağlıyor. Bu sunumda MVP'ye ait aşağıdaki konuları inceleyecegiz.