AxDroid - Dell Axim x51v üzerinde Android!

0
anonim
Google Android mobil işletim sistemi birkaç yıl önce üretimi durdurulan ve halen en güçlü PDA'lerden biri olan Dell Axim x51v üzerinde çalıştırabildim.
Bu çalışmamı internet ortamında sunmadan önce dokunmatik ekranı çalışabilir duruma getirmeyi hedef seçmiştim. Bunu birkaç gün önce tamamladım. Çalışmamın sonucunu görmek için http://axdroid.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
PDA

İlgili Yazılar

Pocket PC vs. Palm

elrond

Web'te biryerlerde enteresan bir istatistik buldum.
2000 yılının 2. çeyreği ve 2001 yılı 2.çeyreği arasındaki satışlarla ilgili bir istatistik.
Kamuoyuna "PocketPC Summit" te Ben Waldman tarafından açıklanmış. (Ek bilgi:Bu arkadaş MS'nin Mobile Devices Vice President'i.
Bilin bakalım nerden araklamışlar bu amcamı...

Palm için ilk adam gibi RPG Adventure!

larweda

Palm-OS için bir RPG oyunu var artık, Gasgorf Software adında bir firma, (ki sadece iki kişiden oluşan bir firma bu; ikisi de kendi işlerinin yanında bu işi yapıyorlar!) Ackeron, Dark Sun adında bir oyun çıkardı.

AutoPC! Artık arabalarımızdan da mail indirebiliyoruz!!

larweda

Sabah işe giderken korkunç bir trafik içerisindesiniz. Boğaziçi köprüsünün üzerinde zıplaya zıplaya giderken otomobilinizin torpido gözüne doğru fısıldayıveriyorsunuz. "Abuzer, Mecidiyeköy mü Beşiktaş mı daha kalabalık bir kontrol et, sonra e-postalarımı indir, reklam olanları silip geri kalanları oku, bu arada da şu radyoyu değiştir, bu sunucudan sıkıldım!"

Dungeon Master Pocket PC'de

sundance

Eski Amiga'cılar gözünüz aydın. AD&D'nin gelmiş geçmiş en özgün oyunlarından biri Dungeon Master, artık PocketPC'de. Hem de aynen Amiga'da olduğu gibi.

Yok beni kesmez, diyenler için tabi ki Chaos Strikes Back de var.

İlk Linux PDA!

larweda

Kanadalı bir firma olan Empower-Technologies, piyasadaki PDA ürünleri için ilk Linux işletim sistemini piyasaya çıkardı: Linux DA. Palm 3x serisi ve Vx üzerine yüklenebilen Lınux DA, Motorola Dragonball işlemci serisi için üretilmiş ilk işletim sistemi özelliğini taşıyor. Aynı zamanda firma üzerinde kendi işletim sistemi olan bir PDA de satıyor: Powerplay III, hem de sadece 89$ fiyatla! (online satışta maalesef sadece Amerika ve Kanadaya gönderebiliyorlar)