Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

0
FZ
Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

İlgili Yazılar

RedAlert 2 de nasıl sınırsız savaşçımız olur?

anonim

Red Alert 2'de eğer Rusya'yı veya Komünist tarafı seçmiş iseniz, 1 adet Cloning Vat yaptıktan sonra Barrack'ın etrafını komple duvarla çevirin, böyle yapmış olduğunuz her adam Barrack içinde kalacak ve çıkamayacak, çıkamadığı için de paranız harcanmamış olacak, fakat Cloning VAT olduğu için yapmaya çalıştığınız ve Barrack içinde kalan adamlarınızın birer klonu Cloning VAT'dan çıkacaktır. Bol şans...

Online Hacking Game ;)

raistlinthewiz

Evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir oyun. Konusu hacking & güvenlik vs. Ben oynamaya başladım bile ve beğendim.
İlgilenenler hemen http://www.lost.no adresine!

Crimson Land (a.k.a psikopatın oyunu)

redogre

10 Tons Entertainment adında ki şirketin sahibi abiler Crimson Land adında bir oyun yapmışlar... Sundance te bu oyunu bulup Redogre ye göndermiş, Redogre de 4 gündür aralıksız oynamış...

Uzun lafın kısası çok basit bir Shoot`em all nasıl bağımlılık yaratan bir oyuna dönüşür? İşte böyle.

Oyunun müziksiz versiyonu 2.5 Mb, müzik isterseniz 9 Mb. Aman dikkat çok işiniz varsa hiç indirip oynamaya başlamayın, benden söylemesi...

Direct X-10'un Vista'ya has olması...

sundance

Micros~1 Haziran ayı içinde, uzun süredir devam eden tartışmalara son verip Direct X 10'u sadece Vista için yayınlayacağını açıklamıştı.

Vista'nın mevcut durumu ve halihazırda birçok donanım üreticisinin Vista yerine XP'i tercih etmesi, Windows'un platform olarak konsollardan bile güçlü olduğu oyun piyasasındaki yerini, Vista'ya geçise zorlamak için kullanma çabası, sanırız Valve'ı da endişelendirmiş olacak ki "Bu karar bir hataydı" açıklaması yapmışlar.

Starcraft 2'den Haber Var

o_ozardic

Meraklılarını "Yenisi çıksa da oynasak" bekleyişinde tutan, Blizzard’ın unutulmazlar arasına giren oyunu Starcraft 2’nin bir üçleme olarak yayınlanacağı duyuruldu. Haber metninin tamamına NTVMSNBC'den erişebilirsiniz.