Bronx röportajı

0
dcc
Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!

Görüşler

0
yilmaz
Herşeyin daha eğlenceli olduğu zamanlarda eğlenceli işler yapmak inanılmaz güzeldi.
0
ZZombie
Günümüzde de pek çok eğlenceli iş var.
Ama ne yazık ki o eğlenceli konularda kafa dengi bir çevre bulmak mesele oluyor.

Üretmek büyük bir keyif, fakat bu ürettiğini diğer insanlar ile paylaşabilmek ap ayrı bir keyif.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nightshift Demoscene - Yarışma Ödülleri Açıklandı

retrolog

İlki bu yıl düzenlenecek olan NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK - Demoscene aktivitesinde, Bimeks firmasın sponsorluğu sayesinde muhteşem ödüller verilecektir.

64'ler'den Abdurrahman Pala ile Röportaj

dcc

Bir zamanların 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile "o günleri" anlatan bir röportaj yaptım. Eğer MAC Adventure, Son Sayfa, Teleteknik veya Elvira gibi kelimeler sizin için bir anlam ifade ediyorsa bu röportajı okuyun!

Mac Mini İçin Amiga OS4

3lobyte

Amiga ve Amiga OS birbirinden ayrı 2 firmada yaşama mücadelesi verirken Aralık ayında bir gelişme yaşandı Powerpc işlemcili Amigaların işletim sistemi AmigaOs 4 Mac mini g4 e uyarlandı.

2 Şehir 2 Hafta sonu 2 Parti: Buenzli + Evoke

retrolog

Ağustos ayında iki tane süper parti var. İlki İsviçre'de : Buenzli. 19-20-21 Ağustosta. Hemen sonraki hafta da ise Almanya'da : Evoke. 26-27-28 Ağustos. Bu iki partiye girmek için tek bilet alabilirsiniz. 42 Euro. detaylı bilgi için : tıklayın

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/