BSD mi daha iyidir GNU/Linux mu?

0
syntor
Fazlamesaiciler içinde GNU/Linux sevenler de var BSD sevenler de. Peki hangisi daha üstün? Tabii ki BSDciler BSD, GNU/Linuxçular GNU/Linux diyecektir.

Bu konuya farkli bir açıdan yaklaşan bir arkadaş BSD nin üstünlüğünü burada ispatlamış :)

Görüşler

0
everestk
farklı resimlere burdan ulaşılabilir. daha fazla bilgide info.txtden alınabilir :) http://people.freebsd.org/~wpaul/daemonette/
0
simor
Kullanana mı kullandırana mı?. Molly :) güzel isim..
0
robertosmix
Linux Hükümet ise BSD Ordu, Windows ise Muhalefet'dir.

Linux Hülya Koçyiğit ise BSD Türkan Şoray, Windows Filiz Akın'dır.

Linux BMW ise BSD Mercedes, Windows ise Ford'dur.

Linux Beşiktaş ise BSD Galatasaray, Windows ise Fenerbahçedir.

Linux Judas Priest ise BSD Black Sabbath, Windows ise KISS'dir.

Linux Müslüm Gürses ise BSD Orhan Gencebay, Windows ise İbrahim Tatlıses'dir.

Linux Softcore ise BSD Hardcore, Windows ise Amateur'dur. (Anlayan anladı)

Bu konularda yeterli bilgiye sahip olmayanlar için kısayoldan bir fikir vermesi açısından faydalı olabilir sanırım. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!

Fazlamesai.net'e Rakip Çıktı!

tongucyumruk

Fazlamesai.net en başarılı yazılı/görsel içerik çalışması ödülü aldığından beri bu anın gitgide yaklaştığının farkındaydım. İşe bakın ki ortaya çıkışı bir sonraki şenliğin ilk gününde oldu. Artık fazlamesai.net'in bir rakibi var. Sayın fazlamesai okurları, işte karşınızda yeni nesil haber siteniz: AzMesai

Microsoft´un Encarta´sı!

conan

Bilmiyorum kaçınıza bu link zaten mail ile ulaşmıştır ama, koskoca market leader M$'un, özellikle orta doğu dağitim merkezi seçtiği ülke konusunda bu kadar hassas konuları es geçmemesi lazım bence. Bu linki haber yaparken bulabildiğim tek başlık "Komik" çünkü ne yazık ki "Vahim" diye bir başlık yok...

Link yüksek ihtimalle kendi kendini açıklayacak, ama yine de ingilizce bilmeyenleri düşünürsek kısaca özetleyeyim. Microsoft`un Encarta`si Adıyaman, Batman, ve Diyarbakır`ı Türkiye içindeki Kurdistan şehirleri olarak gosteriyor. İşin politik yanı mı cahillik yani mi bilemeyecegim. Bu konudaki protestolarınızı ya da duzeltmelerinizi göndermek icin ise ben bir tek bu formu bulabildim. Encarta içindeki bilgiler axiom olarak alınıyor sanırım. Bir kac saate örnek bir protesto metni yazacagım haber altına yorum olarak eklerim.

Çek o CentOS'u web sitemden!

ghanthar

CentOS Red Hat Enterprise Linux tabanlı bir topluluk projesi. Bu yazıya konu olmasının sebebi ise biraz farklı. Tuttle City isimli (sanırım) kasabanın başkanı CentOS lideri Johnny Hughes'u mail yağmuruna tutmuş yakınlarda. Özet olarak sorun şöyle adı geçen kasabanın web sitesi açılınca bu sayfa ile karşılaşılıyormuş. Sayfa CentOS in de logosunun bulunduğu kalsik bir apache test sayfası. Sayfa da CentOS adını gören başkanımız e-postaya sarılarak Johnny Hughes'a tehditler yağdırmış "Yazılımını sunucumdan çekmezsen seni FBI'a şikayet ederim!" gibisinden.

Penguen Cafe

anonim

Saat gecenin 02:18'i olmuş ve ben hala skyrunner ile tırmalıyorum, neden tırmalıyorum ki ? Findows kullansam gayet güzel çalışacak.
Ama yoook... ben kaşındım, Taksim'de Penguen Cafe diye bir internet kafe açıcam diye ben tutturdum, makinalara linux yükleyip, linux kullanımını arttırıcam diye ben tutturdum, hah işte... uğraşıp duruyorum.