CSS Bahçesi ve CSS Based

0
musaulker
CSSBahcesi.com web tasarımcılar için iyi tasarlanmış CSS tabanlı sayfalardan oluşan bir veritabanı oluşturmayı hedefleyen bir proje. Beta aşamasında olan proje, aynı zamanda ingilizce olarak da CSSBased.com üzerinden de yürütülüyor.
Bir webtasarımcı tarafından başlatılan proje, 2 farklı dil, 2 farklı site üzerinden yürütülüyor.

Sitenin sloganı ise doğa severlere referans olabilecek nitelikti: en iyi ilham kaynağı doğadır.

CSS Bahçesi (TR): CSSBahcesi.com
CSS Based (ENG): CSSBased.com

Görüşler

0
simor
Güzel demiş.
Bence de, en iyi ilham kaynağı herşeydir.
Beyoğlu'ndan besleniyorum diyenlere....
0
azer
taklitten oteye gecememis bir 'proje'(!).
0
towsonu2003
Ben bu isi anlamadim. CSS bazli sitelerin resimlerini vermis. Eeee? ne yapicam ben onlari? ustelik kullanim hakki filan hakkinda da bilgi vermiyor...

referrer servisinden baska birsey degil...

ben de sandim ki bu, http://www.oswd.org/ ya da http://www.openwebdesign.org/ gibi, sitenin kendisini bir zip dosyasinda veriyor...
0
mkavici
resimlerin amacı ilham kaynağı olması, Css ile neler yapılabiliyor göstermek için.

beta olmasının sebebi de sizlerden gelen eleştiriler, öneriler doğrultusunda projeye yön vermek
0
bio
Isim CSS Zen Garden'dan geliyor herhalde.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Okunuyoruz, Dinleniyoruz...

conan

13 Kasim tarihli bu yazıya gore Avrupa Birliği sessiz sedasiz (ya da benim duymadığım bir şekilde :) "uluslararasi terorizmle savaş adına" teroristleri avlamak için Internet'te dolaşan kişisel bilgilerin bazı çevreler tarafından okunmasına izin verilmesi konusunda bir karar çıkarmış.

11 Eylül olayları ile birlikte kişisel bilgilerin korunması ile milli guvenlik kavramları daha detaylı bir şekilde masaya yatırılmıştı.

TürkTelekom Suyunu Çıkardı

sundance

Bayramdan önce Türk Telekom tariflerine gelen %25`lik zamla fiyatların 280,000 TL.den 350,000 TL.e çıktığını hemen herkez biliyor.

Peki bayram ertesinde bu ücretin %20`lik bir artışla 415,000TL`e çıktığını biliyor musunuz ?
Tabi ki hemen protesto sitesi açıldı. İster protesto edin, ister etmeyin, ama bilgilenin...

Bilişim Sohbetleri

butch

itconversations.com BT dünyasından önemli isimlerin, önemli konuşmalarının gerek ses kayıtlarına gerek metinlerine ulaşabileceğiniz bir site.

Lawrence Lessig, Free Culture, Bölüm 1 ile başlayalım mı arşivi oluşturmaya?

Google bu kadar mı taciz edilir! :(

FZ

Geçen hafta bir dostumun ağabeyinin yüksek lisans tezini Internet´e yerleştirmiş ve burada haberini geçmiştim (http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2349). Sonra da arkadaşımın sorması üzerine ona açıklama yapmıştım Google anında yakalar bu yeni belgeyi, PDF´nin de içini açar okur, indeksler filan. Birkaç gün önce Google´a baktığımda ve "veri zarflama" anahtar sözcüklerini arattığımda gerçekten de ilk sayfada ilgili tezin ve bağlantılı linklerin geldiğini gördüm. Arkadaşıma da söyledim, sevindi filan. Ancak bugün baktığımda beni dumura uğratan bir durumla karşılaştım!

Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

anonim

FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.