Das Keyboard - Über Geeks

0
darkhunter
Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.
Tamam, karanlık bir ortamda tuşları görmeden yazabiliyorum ama Das Keyboard'ın pratik anlamı konusunda pek bir fikrim yok doğrusu.

Belki sahip olduğunuz klavye hakimiyetini diğerlerinin görmesini de sağlayabilirsiniz, böylece karizma katsayınız artar. Ne de olsa bilinmezlik ilgi uyandırır...

Ya da win tuşlarının yerine penguen kafaları çizip öyle kullanabiliriz :)

Uçuk kaçık fikirleri olanlara...

Görüşler

0
sametc
hakikaten super ve sahane bir fikir :)...........

turkiye'de boyle birsey ? yok....
0
oeylem
Normal klavye ve saf asetonda buyuk ihtimalle aynı sonucu verir.
Herseyi devletten beklememek lazım tabi :)
0
pirx
bunu alan adam kime ne ispatlama çabasında olacak acaba? "bakınız 100 küsur tuşlu q klavyeyi yutmuş bulunmaktayım" , aferin.
0
FZ
10 parmak yazmayı öğrenmenin en basit yolu. Tabii ThinkGeek'teki pek çok malzemede olduğu gibi bunu da fiyatı fahiş o ayrı.
0
Soulblighter
Aslında daha ucuz olması lazım. Sonuçta klavye tuşları üzerine letraset yazıları yapıştırıp üzerilerine kalkmasınlar diye özel solüsyonlar sürüyorlar. Bunların hepsi maliyet. Ama bu klavyede yazı yok. Solüsyonda kullanılmıyor. Daha ucuz olması lazım :) Çok mu Türk mantığıyla düşünüyorum ne :)
0
yilmaz
bu arkadaş yazıların üstünü özel bir solusyonla boyamış ondan pahalı :D herhalde
0
irfaN
Tam benlik bu klavye. 11 parmak TR F kullananların tercih edeceği bişey olmuş. Üzerine Japon alfabesi işlemek lazım :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

sundance

Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6

Yeni bir tür hastalık mı bu Debian?

maat

FM okuyucuları ile kendimde gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve onların da fikirlerini alarak “Acaba bende mi bir acayiplik var” sorusunun cevabını aramak için bu yazıyı hazırladım.

URL Parametrelerini doğru kullanmayınca başa gelenler

tongucyumruk

Hep ciddi ciddi şeyler yazacak değiliz, biraz da eğlenelim. Bazen (düzeltme: çoğu zaman) en büyük şirketler dahi web üzerinde birşeyler yaparken en basit güvenlik önlemlerini unutabiliyorlar. İşte bu sefer madara olan şirketimiz de sürekli olarak geliştiricilerin ahını almaktan çekinmeyen Oracle. Bu linke tıklayarak kendilerinin URL parametrelerini hiçbir doğrulamadan geçirmeden doğrudan...

Linus Torvalds’a otobüs çarparsa ne olur?

xelon

İnternet'te oradan oraya savrulurken Wikipedia'da Linus Torvalds'ın biyografisine( İngilizce | Türkçe ) denk geldim. Mizah başlığı altındaki "What If Linus Torvalds Gets Hit By A Bus? - An Empirical Study" bağlantısı dikkatimi çekti. Büyük bir keyifle okuduktan sonra Türkçe'ye çevirmek aklıma geldi. Ve işte burdayım.

Yazıyı okuduktan sonra insanın aklına takılmıyor değil, gerçekten Linus Torvalds'a birşey olsa sizce Linux'e ne olur?

Yaratıcı Şakalar

meddah

Paul Graham Hackers & Painter kitabında programcıların bir bayramı olsa bunun 1 Nisan tarihi olacağını söyler. Çünkü programcılar neşe dolu ve yer yer muzır davranışlar içinde olan insanlardır. Bu anlamlı günde kimler şakaladı kimler şakalandı....