Debian GNU/Linux 2.2.r7 Duyuruldu!

0
anonim
Debian`in stable sürümlerinden kodadı `potato`nun 7. versiyonu duyuruldu. Bu sürümde öncelikle güvenlik açıklarına yer verilmiş, bunun dışında ise bir kaç ufak bug ile uğraşılmış. Eski potato sürümünü kullananlar ve apt ile sistemlerini güncel tutmayı başarmış olanlar için sorun yok, yine apt ile tüm güvenlik açıklarını kapatabilirler.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi icin: http://www.debian.org/News/2002/20020713 adresine göz atabilirsiniz

Görüşler

0
anonim

Debian`in woody surumunu tum debian severler gibi bende buyuk bir heyecanla beklemekteyim.

Woody icin ortada bir resmi logo yarismasi var. (Dikkat edin yarisma resmi degil sadece logo resmi ,)

Bende elimden geldigince bu yarismaya destek vermeye calisiyorum...

Eger 1 dakikanizi ayirabilecek durumdaysaniz debian`in woody surumu icin hazriladigim banner ve logolar hakkinda bana dusunce ve goruslerinizi aktarabilir misiniz?


Debian GNU/Linux Banners and Logos

http://www.angelfire.com/linux/knt-soulfire/

0
FZ
Debian GNU/Linux banner ve logoları çok hoş olmuş! :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Let's Encrypt: Haydi Şifreleyelim

butch

Malumunuz, Let's Encrypt'in hayatımıza girmesiyle birlikte, güvenli site kurma maliyetlerinde, daha da önemlisi sertifika yönetme süreçlerinde ciddi bir rahatlama yaşadık. Aşağıdaki notlar GNU/Linux üzerinde Nginx ile rekor bir sürede SSL sertifikası almaya yöneliktir. Digital Ocean topluluğu tarafından hazırlanmış daha detaylı bir belgeyi bu adreste bulabilirsiniz.

SSL sertifikası...

Penguen Aranıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin, çalışmalarında görev alacak birçok penguene ihtiyacı var. Biri neden siz olmayasınız?

Topluluğa sempati duymanın yanı sıra, birebir çalışmalarda yer almak, «çorbada benim de tuzum var» demek istemez misiniz?

Görev alabileceğiniz birçok çalışma sizleri bekliyor.
[Ayrıntılı Bilgi]

Linux ve Büyük Medya

FZ

Beyler, bayanlar,

Financial Times gazetesinin (ki bu yayın organı finans piyasalarının ve iş dünyasının en saygın ve ciddi yayınlarından biridir) 31 Ocak 2001 Çarşamba tarihli nüshasının 11. sayfasında IBM tarafından (dünyanın en büyük bilgisayar firması) verilmiş TAM SAYFA bir LINUX reklamı vardır.

Bu reklamda, Linus Torvalds, Elvis Presley`den sonra gelen en popüler tip olarak lanse edilmekte ve cığlık cığlığa bir kız "Linux is so totally dreamy!" demektedir.

Sanırım 2001 yılı Linux ve iş dünyası arasındaki yakınlaşma bakımından önemli bir yıl olacak ve bu reklam da bunun habercilerinden biri.

Daha fazla yoruma gerek yok bence. :-)

Konqueror ActiveX´lendi

butch

KDE'nin web tarayıcısı Konqueror artık ActiveX destekliyor. Bu da artık Linux kullanıcılarının Shockwave ve bunun gibi mevzuları kendilerine dert etmemeleri gerektiği anlamına geliyor. Konuyla ilgili detaylı açıklama http://dot.kde.org/994747675/ adresinde. Konqueror'a gelen bu ekin adı da ilginç, Reaktivate. http://www.konqueror.org/... adresinde söylenenlere göre Apple QuickTime eki de yolda...

SCO/IBM Linux Savaşında İlk Raund´u IBM Kazandı

malkocoglu

Bilinmezlikten kendini "dava açarak" kurtarmaya uğraşan zavallı şirket SCO, IBM ile girdiği Linux savaşında ilk yarayı aldı.

IBM draws first blood in SCO Linux battle