E-MBA?

0
ninja-g
Hadi hep beraber bilgisayarların başına, açın quicktime'ları ders başlıyor. Ding doong, işte hoca konuşmaya başladı. O da ne hiç susmuyor! Hemen pause. Başa al, bi daha. Offf hala anlamadım. En iyisi e-mail atayım, ya da chat mi yapsam hocayla. Dur şu forumlara bakayım belki anlayan biri vardir. Geçen gün Aslı "Pazarlama Erişimi" dersindeki "intervizyonel senkronizasyonu" anlatmıştı, çok zeki kız vallaa. Hahahaha çok zeki çoook..
THIS IS $7000!
content + e-mail + forum + chat + video + "Master yaptım ben" belgesi
Hiç para kullanmadan bilgiyi paylaşırken, WHAT IS THIS?

Görüşler

0
conan
This is distance learning. This is e-diploma. This is bullshit! ;)

Bu konuda o kadar cok yazacagim var ki!! AAAH yorumlar yetmeeez! Neyse bu konuda bi yazi hazirliyim bari hehe.
0
anonim
This may be bullseye?
0
conan
Belki de. Bilinmez. Ben o sekilde bir iki ders aldim. Pek super gelmedi.
0
FZ
Valla dostum sundance yorum yaz dedi diye yazıyorum ama olumlu ya da olumsuz bir şey yazamayacağım çünkü açıkçası pek bir şey anlamadım. Biraz semantik kriptografi gibi olmuş. Yani tam olarak ne eleştiriliyor merak ettim. MBA ders programının INTERNET üzerinden insanlara ulaştırılması mı? Yoksa bunun paralı olması mı? Dolar üzerinden olması mı? Yoksa INTERNET üzerinden yapılması güzel ama yeterince iyi yapmamışlar şeklinde bir eleştiri mi? Ya da ne bileyim güzel yapmışlar ama çok pahalı daha ucuz olmalıydı şeklinde bir eleştiri mi? Eğer bu gibi sorulara cevap verilerek INTERNET üzerinden, Türkiye'deki bir üniversitenin ilk kez gerçekleştirdiği (İstanbul Bilgi Üniversitesi) MBA (Master of Business Administration - İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı) eğitimi ile ilgili eleştiri biraz daha anlaşılabilir hale getirilirse ben de olumlu ya da olumsuz bir şeyler yazabilirim diye düşünüyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Naviga Çıktı Bayilerinizden Israrla İsteyiniz!

sundance

Yelkencilik, denizcilik konuları ile ilgilenenlerin gözü aydın. Naviga adında dört başı mahmur bir yelkencilik dergimiz oldu. Kendilerine yayın hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şimdi bunun fazlamesai ile ne ilgisi var diyecek kişiler için açıklama: Yıllardır CD yanında promosyon kabilinde verilen, her sayısı bir kaç günde kotarılmış, teknik makaleleri yüzeysel Word Excel ve Visual Basic kurslarının hiçbir zaman ötesine geçemeyen bilgisayar dergileri ile dolu bir piyasa için elbette ki mutlu bir haber bu. Maksimum birkaç bin kişilik yelkenci tayfası böyle bir dergi çıkartmayı becerebiliyor ama bu kadar Linux kullanıcısı, bilgisayar programcısı bir Dr. Dobbs Journal ya da Linux Format ayarında bir dergi çıkartamıyoruz. Basiretsizliği takdimimizdir
Naviga´yı bayilerden ısrarla isteyiniz....

Php-Nuke telif hakları

butch

Az önce aşağıdaki metni içeren bir mail aldım. Sanırım birisi bizimle dalga geçiyor ama haklı olduğu bir konu var, o da yazılım sahibinin taleplerine mümkün olduğunca saygılı olmak. Ben de Basit kullananların copyright mesajını korumalarına sevinirdim.

fazlamesai.net'e soralım: Nasıl oluyor da oluyor?

FZ

Forumda kalmasına razı olamadım. Konu önemli bir konu. FM üyelerinden zBK demiş ki:

Bilemiyorum aslinda bu durumu nasil ifade edeyim....

7 aydir Hindistanda Tata Consultancy Services de staj yapmaktayim.

Firma hindistan devi TATA firmasinin yazilim kisimi, 52.000 calisani ile dunyanin 33 ulkesine hizmet veriyor ve milyar dolarlik bir yazilim firmasi, almis oldugu projeler milyon dolarlar ile ifade ediliyor.1965 den beri IT sektorunde danismanlik hizmeti veriyorlar. Musterileri dunya devleri.

Fm Kare niye gecikti?

redogre

FM International: Hello World!

FZ

Yaklaşık 5 yıl önce bugünlerde mütevazı bir şekilde yayın hayatına başlamıştık. Pek çok haber, yorum, görüntü değişikliğinin ardından içeriği televizyona taşıdık, altyapımızı yeniledik, galaksimizi ziyaret etmeye başladık ancak eksik olan bir şey vardı: Dünyadan geribesleme almak!