Eben Moglen Türkiye'de

0
butch

Görüşler

0
bio
Turgay Seren de olsaymis bari karede.
0
anonim
"sarcastic" :)
0
oktay
'2006' yazıyor copyright'da :) (Orada tarihin işlevi nedir hiç anlamam ama, yine de belirteyim dedim)

oktay
0
pvc
Süs olsun diyedir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Enerji Tasarrufu

redogre

Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

sundance

Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

fazlamesai.net'e soralım: Özgür yazılım için neden GNU/Linux?

numb

Öncelikle, makalenin orjinali için buraya göz atabilirsiniz.

Makalede genel olarak birçok önemli özgür yazılımın [1] Microsoft Windows versiyonları da olduğundan ve ne yazık ki bunları MS Windows üzerinde konfigüre etmenin ve kurmanın çok çok daha kolay olduğundan bahsedilmiş.

ICQ ve Network Adminlerle Başetmelerin İncelikleri - 1

sundance

Gestapo bir Network Admininiz mi var ? ICQ`u port bazında ve mirabilis.com`a her türlü erişim olarak firewalldan kesti mi ? Buyrun size çözümler.

Öncelikle gidip Miranda adresinden nightly sürümü indirin. Ardından kontrol etmeniz gereken iki şey var eğer port bazında bir sınırlama varsa 4000 nolu port kapatılmış diyelim, ICQ 21 numaralı porttan da hizmet verebiliyor, sadece portu ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz...

fazlamesai.net @ 2005

FZ

Tüm fazlamesai.net camiasının, üyelerinin, sessiz okurlarının, aktif katılımcılarının, kısaca bu siteyi öyle ya da böyle bir şekilde farklı kılan herkesin yeni yılını kutlarız.

Dileriz 2005 hepimize mutluluk, sağlık, huzur, zevk, başarı ve en önemlisi barış getirir.

2005 yılında yeni ve heyecanlandırıcı projelerle, birbirinden ilginç haberlerle ve önemli tartışmalarla yine karşınızda olacağız.

Bizi izlemeye devam edin...

fazlamesai.net ekibi