EeePC Türkiye'de!

0
butch
Asus web sitesinde yapılan bu duyuruya göre EeePC 24 Mayıs tarihinden itibaren satışta olacak. Yapılan duyuruda yer almamasına rağmen EeePC 900 (20G 8,9") modeli de bazı online satış mağazalarında önsiparişle satışta görünüyor.

Görüşler

0
siyah83
Fiyat arama motoru akakce.com da

Asus Eee Pc'nin
4 GB Linux
4 GB XP
20 GB Linux Modellerinin satıldığı mağazaları bulabilirsiniz.


Bağlantılar
Arama Sonuçları
Dizüstü Kategorisi / Asus bölümü

Siteyi diğer bir çok kategorideki ürünlerin en uygun fiyatlarla hangi mağazalarda satıldığını bulmak için de kullanabilirsiniz.
0
auselen
güya ucuz olacaktı. 100$'a rakip. boyutu dışında bir avantajı var mı acaba?
0
metinsanli
Ön siparişlerde görülen fiyatlar pek mantıklı gelmedi açıkçası.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'dan Kadın Bilgisayar Bilimcilere Anita Borg Bursu

FZ

Google Anita Borg Bursu Kazanan Bir Araştırmacı: Sara Adams Google, kısa ömrünü teknoloji hakkındaki düşüncelerimizi dönüştürmeye ve kadınlar ile azınlıkların teknolojiye erişmelerindeki engelleri kaldırmaya adamış Dr. Anita Borg (1949-2003) adına bir burs veriyor.

Google'ın Anita Borg bursu Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki öğrencilere yönelik. Google, bu burs ile bilgi işlem ve teknoloji geliştirmede kadın araştırmacıların mükemmelleşmesini ve kendilerinden sonra geleceklere örnek olmalarını hedefliyor.

Bursa başvuranlar arasından seçilecek başarılı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri 2009 - 2010 akademik yılı için kişi başına 5000€ alacaklar.

2009 Haziran ayında tüm finalistler Google'ın Zürich'teki Mühendislik Merkezine davet edilecekler ve oradaki atölye çalışmalarına, panellere, sosyal aktivitelere katılma ve birbirleri ile tanışıp fikir alışverişinde bulunma imkanına kavuşacaklar.

Adayların sağlaması gereken özellikler:

Görkem Çetin, Gelecek´ten Ayrılıyor...

anonim

Üyesi olduğum Gelecek-Linux Haber Grubundan gelen e-postayı sizlerle paylaşıyorum...

Ünlü Türk Bilgisayar Bilimcileri ve Mühendisleri

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü, ünlü matematikçi Cahit Arf adına bir matematik yarışması düzenliyor. Yarışmanın adını görünce aklıma şu soru geldi:

Acaba matematikte Cahit Arf, fizikte Feza Gürsey gibi kendi alanında dünyaca tanınmış bilgisayar mühendisimiz veya bilgisayar bilimcimiz var mı?

LKD Yılın Penguenleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

adervis

Şenlik ile birlikte geleneksel hale gelen, Linux Kullanıcıları Derneği Yılın Penguenleri Ödülleri, Şenliğin sonunda yapılan kapanış partisinde sahiplerine verildi. Özgür yazılım dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı Yılın Penguenlerini tekrar kutluyoruz.

HP, İTܒde Yazılım İnovasyon Merkezi Açtı

FZ

HP Türkiye, Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika bölgelerinde Türkiye’yi öncü konuma getirecek olan HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi’ni açtı. Merkez, tüm bu bölgeler için daha hızlı ve daha güçlü yazılımların geliştirilmesinin yanı sıra iş dünyasına yönelik teknolojik çözümler de üretecek. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde master ve doktora eğitimlerine devam eden öğrenciler, İTÜ öğretim üyeleriyle birlikte geliştirdikleri yazılım çözümlerini MEMA bölgesindeki ülkelere ihraç edebilecekler.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, HP Türkiye Genel Müdürü Serdar Urçar ve HP Yazılım Grubu ülke müdürü Tayfun Topkoç’un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, yazılım inovasyon merkezinde gerçekleştirilecek projelere örnek niteliğinde olan HP’nin Proje ve Portföy Yönetimi ile bir CIO’nun kriz ortamında hangi kaynakları, hangi projelerde, ne kadar süre kullanması gerektiğini ortaya koyan çözümün demo’su gösterildi.

Kaynak: turk.internet.com