Efsane Yeniden

0
redogre
Amiga.com adresinde eski dostumuz Amiga nın yaptığı sessiz ama güçlü atağı izleyebilirsiniz. AmigaOS4, Nokia ile ortak projeler vs vs.... Hatta Nokia Mediaterminal de Amiga işlemcisi kullanılmış bile.. AmigaOs screenshotlara ve logo yarışmasına da bir göz atmaya değer.

Bakalım eski dost neler yapabilecek?

Görüşler

0
anonim
Amiga dünyada tekrar eski gücüne kavuşmak için emin adımlarla ilerliyor ancak Türkiye'de durum şu anda pek de iç açıcı değil maalesef. Bir avuç aktif Amiga kullanıcısı Amiga'yı Türkiye'de yaşatmanın çabasını veriyor. Eğer eski dostunuz hakkında son haberlere ve güncel bilgilere ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki adresleri ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

www.amigart.com
www.amigart.com/sohbet.html
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Borland IDE tool'larını Sonunda Sattı

ahmetozdemir

Borland ceo'su Tod Nielsen'in 2 yıl önce açıkladığı ide pazarından çekilme planı sonuçlandı.
Delphi, C++ builder, jbuilder gibi gelişmiş idelerinde bulunduğu araçlar Embarcadero Technologies adındaki şirkete 23 milyon dolara satıldı. Resmi açıklama ve news.com haberi.

Türk Güneş Teknesi Muavenet Dünya 2.si

kosumi

Güneş enerjisi ile çalışan teknelerin yarıştığı Solar Splash yarışmasında geçen sene 3. olan Türk takımı, bu sene yeni tekneleri Muavenet ile Dünya 2.si oldular. İTÜ'lü takım ayrıca; En İyi Sistem Dizaynı, (Önceki Seneye Göre) En Gelişmiş Takım, En Seksi Tekne (Hottest Looking :P), Ticari Değeri En Yüksek Tekne ödüllerinin de sahibi oldu. Ayrıntılı sonuçlar için tıklayınız. Seneye de 1.lik haberlerini duyururum umarım :)

OSEC Linux Eğitimleri : 22 Mayıs

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Open Source Enterprise Centre tarafından gerçekleştirilen Linux eğitimleri yeni dönemi 22 Mayıs'ta başlayacak.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr adresindeki programı mutlaka inceleyin. Bizimle iletişime geçin.

Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

FZ

Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

eBay PayPal`i satın aldı (almış)

conan

Olay Temmuzda gerçekleşmiş. Ama fazlamesai'de bununla ilgili bir yazı göremedim, ekleyeyim dedim. eBay sonunda paypal'i satın aldı. Hem de 1,5 Milyar Dolar deger biçerek. Daha önce eBay Billpoint'i de 1999'da buna benzer bir şekilde satın almıştı. Ama ne yazık ki payPal'e rakip çıkaramamıştı. (isminden midir nedir? ;) payPal ile açık arttırma ödemeleri elbette ki kolaylaşacak, ama yine aynı şey, para parayı çekiyor hehe ;)

Bir iki minik rakam:
- Şu ana kadar eBay ödemelerinin sadece %40'ı elektronik ödeme ile yapılıyormuş.
- eBay'in elektronik ödemede hedeflediği rakam: %60 - %70
- eBay'in 2005'te beklediği gelir: 3 milyar $
- Billpoint'in her sene kaybettiği para 10 - 15 Milyon $.