Egzersiz Bisikleti

0
butch

Görüşler

0
butch
Bakalım herşey yolunda mı?
0
darkhunter
Biraz fazla küçük bir kare olmuş bu... Yoksa benim çözünürlüğüm mü çok yüksek? :-p
0
Tarık
Azuhauah, ne alaka yauuw. devammm
0
fcn
her şey güzel de keşke ortaya yakın bi yerde olsaydı içerik...
0
cgl
Yorum olayi super olmus..
0
tongucyumruk
Bunlara gelen yorumları da FM'nin son yorumlar kısmında görebilsek daha da süper olacak gibi bir hissiyata kapıldım akşam akşam... Neden bilmem...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Haritala Beni

redogre

GMail Hesabi Ister misiniz?

eitatli

Hatirlarsaniz bir süre önce GMail (Google Mail) beta yayina basladi. GMail'in en dikkat ceken yönü 1 GB lik alan saglamasi. Ancak bu beta sürümde herkes gidip kendine bir hesap acamiyor. Ancak GMail hesabi acmak imkansiz da degil.

Fazlamesai'nin en genç üyesi!

sundance

Fazlamesai.net bugün saat altı civarlarında en genç üyesine kavuştu!
Deniz bebeğe hoş geldin derken, Boran(Butch) ve Aylin'e (Mayli) mutluluklar dileriz.

Fazlamesai Ailesi

Paul Graham ESR'den Daha mı Aptal?

malkocoglu_3

(BileBlog'dan çevirilmiştir). Paul Graham ESR'dan daha mı aptal? Paul Graham yine zihin özürlü spastik geri zekalı olduğunu ispatladı. Zannediyor ki, bir doğa kazası sebebiyle diğer normâl biberon kullanan Slashdot kullanıcılarından ayrı ve konuşmaya değer birşeyleri var. Adamın aptallığı ve cahilliği şaşırtıcı boyutlarda. Hitap ettiği grup, eğer bu mümkünse, ondan daha fazla yardıma muhtaç. Adamın ve grubun arasındaki simbiyotik ilişkiye bir analoji olarak sadece uç noktada bir şeriatçı imam, ya da aşırı sağcı ve deli, kürtajı destekleyen herkesin bebekleri filan yediğini bir grup ortabatılı (midwest) Amerika'lı beyinsize anlatan evanjelist bir Hristiyan aklıma geliyor (bazı tercümeler kesilmiştir). Nereden başlamalı ki? (sansur)

Vikipedi: Silinmeye aday maddeler ve Fazlamesai.net

butch

Bir sebeple Wikipedia fazlamesai.net maddesine göz atmak istedim az önce. Silindiğini biliyordum ancak birçok kullanıcının katkısıyla oluşturulmuş bu maddeye sistemin derinliklerinde de olsa ulaşabileceğimi umuyordum. Fakat öyle olmadı. Bu vesile ile de iki konuyu tartışmaya açmak istiyorum.