En güzel Amiga dergileri artık yanıbaşımızda...

0
Agony
Türk Amiga topluluğu AmigaTürk desteğiyle, geçmişte yeni bilgiler edindiğimiz, kimi zaman eğlendiğimiz efsane dergiler yeniden hayat buluyor....
Scanner ile taranan dergiler pdf formatında herkesin kullanımına açılmış vaziyette. Amiga severlerin bir araya gelerek oluşturdukları bu eşsiz kaynağa aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.

http://www.amigaturk.com
http://dergi.ac7.org/

İlgili Yazılar

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.

Mac Mini İçin Amiga OS4

3lobyte

Amiga ve Amiga OS birbirinden ayrı 2 firmada yaşama mücadelesi verirken Aralık ayında bir gelişme yaşandı Powerpc işlemcili Amigaların işletim sistemi AmigaOs 4 Mac mini g4 e uyarlandı.

AmigaOS4 Video

Soulblighter

Mart sonunda çıkan AmigaOS4'ün video görüntüsüne buradan indirebilirsiniz.

Bu video görünütüsünde AmigaOS4'ün hızı, sağlamlığı, ve PPC G3 800HMz sistem üzerindeki performansını ve Petunia JIT, WarpOS, Warp3D 5.0 ve daha bir çok özelliğin kullanımını görebilirsiniz...

Kaynak: AmigaWorld

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

Tunç 'Turbo' Dindaş Röportajı

dcc

Bilgisayar dergiciliğinin duayenlerinden, bir zamanların Kommodor Abi'si Tunç Dindaş ile bir röportaj yaptım. Zamanın Commodore, Amiga Dünyası ve tabii ki Megamiga dergilerinin perde arkasında olup bitenleri okumak ister misiniz? O halde buyrun: bu linke tıklayın.