ENSps Programlama Sistemi

0
ensps
ENSps, kolay kod yazım teknikleri ile platform bağımsız çalışan bir geliştirme -programlama- sistemidir.
ENSps daha teknik söylemek gerekirse, bir Boo Gtk Shell uygulamasıdır.
İşletim sistemleri bağımsız çalışır, yazdığınız programlar üzerinde scripting e imkan verir. Programın amacı gui programların en hızlı ve en az çabayla oluşturulmasına imkan vemektir. Sitemizden detaylı bilgi edinebilir, forumlarımıza katılabilirsiniz.

Yeni versiyonda neler var?

Bu sürümle programa birçok yeni özellik eklendi;
- kontrol fontları ve renkleri seçimi,
- kolay dosyalama işlemleri,
- dosya oluşturma, yazma, düzenleme.
- yeni kontroller (timer, ..),
- örnek kodlar.

Gelecek sürüm için planlarımız;
- odbc ile kolay database işlemleri,
- yeni kontroller,
- kullanıcılarımızında desteği ile rad uygulamalar.

ENSps Programlama Sistemimizin son versiyonu olan v1a72.5 www.ensps.com dan edinilebilir.

Görüşler

0
anonim
Arkadaşlar,

Tanıtım için yapmış olduğunuz wink sunumları çok anlaşılır değil, açıklamaları arttırsaymışsınız ya da ses ekleseymişsiniz daha iyi olurmuş.

Sitenize ilk bakışta ensps'nin ne olduğunu daha anlaşılır hale getirebilirsiniz. Ben uzun süre kurcalamama rağmen bu programın tam olarak ne yaptığını ya da faydasının ne olduğunu anlayamadım.

Sevgiler
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir MPEG Çözücü Nasıl Çözülür ;-)

FZ

Meşhur çip seti ve anakart üreticisi VIA´nın EPIA-M anakartları üzerinde gömülü bir CLE266 MPEG çözücü (decoder) mevcut. Bu özellik söz konusu anakartı multimedya uygulamaları için ideal hale getiriyor. Ancak küçük bir problem var, VIA´nın ürettiği yegane sürücü kapalı kod olarak geliyor. Tabii bu durumda da devreye `hacking´ ve `reverse engineering´ ruhu giriyor! Tabii planlı programlı çalışmanın da önemi yadsınamaz ;-)

0x7D3, Perl, NTP, vs.

FZ

Yeni yılda FM için yazacağım ilk makaleye başlamadan önce tüm okurlara ve katılımcılara barış dolu bir ömür diliyorum.

Bilen bilir zaman konusunda biraz hassasımdır. Hayır yani aşırı değil ama benimle "adama bak, ofisteki PC saatini California'daki bir atom saatine göre senkronize ediyor, deli midir nedir?" şeklinde dalga geçilmesine yol açacak kadar hassasım :).

sWM - small Window Manager

conan

small Window Manager az hafizalı küçük bilgisayarlar için yazılmış bir pencere yöneticisi. Sayfasında iddia edilene göre PDAler için biçilmiş kaftanmış. Minimum 12KB sabit disk yeri gerektiren program rxvt`den bile az bellek harcıyormuş. Şu anki versiyonu 1.3.x.

MyAsist Web Framework

myasist

MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

Yerli montaj IRC (Chat) SERVER

anonim

Yıllarca yabancı yazılım geliştiricilerin geliştirdiği irc serverlar kullanıldı, ama artık Türk yazılım geliştirici 4 gencin geliştirdiği TR-IRCD adında bir irc (chat) yazılımı var. TRIRCD bir IRC deamon`u ve IRC servislerini (NickServ, ChanServ, OperServ) içeren bir paketten oluşuyor. Paket Bahamut ve IRCServices adında açık kodlu paketler temel alınarak geliştirilmiş. Detaylı bilgi için tr-ircd.sourceforge.net/