Fazlamesai 3 yaşında

0
sundance
İnsan kendi doğumgününü unutur mu ? Fazlamesai unutur :) Hem de her sene.

Bundan üç yıl birkaç gün önce ilk haberimizi 8 Ekim´i 9 Ekim´e bağlayan gece yayınlamışız.

Aradan üç yıl ve bin küsur haber geçti. Fazlamesai IRC kanalı açıldı, fazlamesai.org forum ve çeviri ortamları açıldı. Tek derdimiz insanların biraz daha katılımcı olması, bir kenarda durup sadece okumak yerine, yorum yapıp fikir üretmeleri ve bunu bizlerle paylaşmaları. Eğer FM daha iyi bir site olacaksa ancak sizler sayesinde olacak bu

FZ´nin blues armonikası ve sesi eşliğinde Mutlu Yıllar Fazlamesai! (Tabi ki ogg/vorbis formatında ;)

Görüşler

0
yalcink01
Geçmiş doğum günün kutlu olsun FM.
0
St
FM'siz gecen iki seneme yanmayim da ne yapayim ben $imdi? :)
Mutlu yillar fazlamesai. (FZ $arkinin finali muhte$em!! :))
0
mentat
mutlu yillar ve emegi gecen herkese tebrikler, tesekkurler..
0
conan
Yummy, pasta guzelmis!
0
fleaux
nice yıllara
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai'ye soralım: Do you seek ICQ?

sundance

15 Kasım 1996'da çıktığında kısa sürede fenomen olmuştu. Dört İsrail'li gencin ortaya attığı anında mesajlaşma sistemi ICQ, Internet'e bakış tarzımızı tek başına değiştirmişti. Öyle ki Internet'in e-mail, web, irc ve ICQ'dan oluştuğunu söyleyenler bile vardı.

Bu şaşırtıcı başarı kısa sürede en büyük Internet firması olan AOL'un para benim değil mi?® felsefesi doğrultusunda ICQ'u satın alması ile en başarılı startup satışlarından birine döndü.

Peki o ilk göz ağrımız ICQ nereye gitti?

İnternetin sesi

ninja-g

'icqphone'u ilk keşfettiğim günlerdi..'Nettophone' sayesinde internetten herhangi bir telefonu arayıp konuşabiliyorsunuz. Hemen denedim. Bir arkadaşımı cepten aradım. Çalışıyor... Sonra normal telefonlarda da çalışıyor mu diye kendimi aradım. Zırrrr zırrrr... salonda telefon çaldı. Çalışıyordu... Tam bilgisayarın başından kalkıp açmak için yanına giderken elektrikler kesildi! Telefon çalmaya devam etti. Ahizeyi kaldırdım. Hiç ses yoktu diyemem. Bağlantı kurulmuştu. Çok hafif bir uğultu vardı, artık interneti dinliyordum...

Türkiye'nin internetteki en büyük süpermarketine hoşgeldiniz!

anonim

Başlıktaki slogan son bir kaç gündür gündemde olan Gima'ya ait. Konu şöyle gelişiyor, Gima'ya ait veritabanına elektronik olarak sızılmış ve firmanın depoladığı kredi kartı bilgileri çalınmış.

Üstelik olay firma bilgi işlemi tarafından değil, bankalar tarafından, çipli kartların manyetik olarak yoğun kullanıldığı için ortaya çıkartılmış.

And the Oscar goes to ...

butch

Altın Örümcek yarışmasından haberdarsınızdır sanırım. Bugün itibariyle http://oylama.altinorumcek.com/ adresinde halk oylaması başladı. Fazlamesai tayfasına tarif gerekmez ama ben yine de yardımcı olmak amacıyla FM'i En iyi içeriğe sahip web sitesi başlığı altında www.fazlamesai.net olarak bulabileceğinizi belirteyim ;)

Php-Nuke telif hakları

butch

Az önce aşağıdaki metni içeren bir mail aldım. Sanırım birisi bizimle dalga geçiyor ama haklı olduğu bir konu var, o da yazılım sahibinin taleplerine mümkün olduğunca saygılı olmak. Ben de Basit kullananların copyright mesajını korumalarına sevinirdim.