#fazlamesai@freenode artık SECURE

0
sundance
2002'den beri önemli bir buluşma noktası olan, son zamanlarda eski canlılığını tekrar kazanmaya başlayan, Freenode üzerindeki IRC kanalımız #fazlamesai bu günden itibaren SECURE modda çalışacak.

Yani Freenode IRC Sunucusu'na ismini kaydettirip, daha sonra da parolaları ile kendilerini doğrulamamış kullanıcılar kanala alınmayacak.

Not: Dün akşam aralarında #gentoo, #perl, #rubyonrails'in de olduğu yüzlerce kanala bot sokup #fazlamesai diye bağırttırılması bizi bu önlemi almaya itti. Conan kardeşimize bu konudaki hassasiyeti ve çabaları için FM camiası adına ayrıca teşekkür ederiz.

Görüşler

0
darkhunter
Bi de prime time da (Türkiye için iş saatleri : 9:00-17:00) kanalda op olsa...
0
sundance
Bak ne yazıyor sayfanın başlığında? İşe gitsem de IRC'e girsem yazıyor mu? yazmıyo. Neymiş ? Eve gitsem de bilgisayarl uğraşsammış. Yani prime time yine her zamanki bildiğiniz prime time, bütün televizyon sektörü birden yanılıyor olamaz di mi?

Şaka bir yana, FM irc adminleri gerçekten ciddi bir özveri gösteriyorlar ve ellerinden geleni de yapıyorlar. Özveri burada anahtar kelime, bazı şeyleri anlayışla karşılamak, insanların bir hayatları (ve hatta işleri) olduğunu unutmamak adına önemli.

Açtınız kanalı başında nöbet tutun işiniz ne dışında bir öneri varsa seve seve dinleriz ;)
0
_paco_
cimlere basma conan cimleri eziyorsun
********************************

Editör notu: Fazlamesai.net üyelerine hakaret içeren yorumun tekrarı halinde bu kullanıcının sisteme girişi engellenecektir. Bilginize.
0
conan
cinsel secimleri o kadar uzaktan nasil sezdin bilemiyorum :|
0
experience
ahahahah :)
recep ivedik rullaz
0
conan
Evet, zaman sizin zamaniniz, devir sizin devriniz. Magandalik trend. Turkiye sizin ellerinizde. Devir Polat Alemdar'larin, devir cigeri bes para etmeyen insanlarin devri. Haklisiniz. Katilleri ayakta alkislayanlarin, uckagitcilarin, suikastcilarin devri bu devir artik. Hayatiniza bu sekilde devam etmenizi tavsiye ederim. Cunku Turkiye senin ve senin gibilerle gurur duyuyor paco ve experience.
0
zekeriya_akyildiz
Sanırım fazlamesai kulanıcı olarak "Homo Genus" larıda alıyor; Bence "Homo Saphiens" öncesi insanlar kullanıcı olarak kayıt ettirilmemmeli siteye. Sabah sabah görünce bu iğrenç yorumu miğdem kalktı, tiksindim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolution
0
FreeMind
Merhabalar, Bence çok önemli bi karar,aklıma şu geliyor davet veya referans sistemiyle kanala girme gibi... İgnore konusunda hassas olursak ii olur derim kendimden söyleyim basit bi olay... #fazlamesai kanalında gazete tartışması vardı bende dogal olarak fikrimi söyledim ama adamın biri ignore kararı istedi ve kendisinin yönetici oldugu kanala girdim beni bannladı...Alındım o kadar...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WOW

redogre

Fazlamesai´deki ilk online röportaj

sundance

Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00'dan 24:00'a kadar irc.freenode.net'de #fazlamesai kanalında, İnönü Üniversitesi öğretim üyelerinden Mustafa Karakaplan ile online röportaj yaptık. Konu malum; Universite de Linux kullanımı

IRC üzerinden röportaj konusunda her ne kadar tercübesiz olsak da, güzel bir sohbet oldu, birçok güzel şey öğrendik, Fazlamesai kullanıcıları ile afterhours party bile yaptık :) Bundan sonra hemen her akşam bizi irc.freenode.net'de #fazlamesai kanalında bulabilirsiniz.

İyi okumalar... Bizle o gece beraber olan kullanıcılarımıza ve özellikle, geceyi kurtaran Foo_Bar'a ekstradan teşekkürler:)

Küfürbaz Kiosk

redogre

Amman Doktor Canım Doktor

redogre

DARBE 2

redogre