Fazlamesai tarihinde bir ilk!

0
sundance
Dün gece geç vakitlerde Fazlamesai.net tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bir üyemiz üyelikten çıkmak için başvurdu :)

Şaşkınlık içindeyiz. Üye çıkartmak için gerekli altyapı oluşturma çalışmalarına başladık, en kısa zamanda Fazlamesai.net üye çıkartabilme özellikleri ile size hitap edecek

Görüşler

0
anonim
Ama son olmayacak :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bu Adamı Bizim Ekibe İstiyorum!

FZ

Evet bu adamı hemen bizim bilgi işlem departmanında işe almak istiyorum. Kendisi çok meşhur. Her yerde bulunmuş. Belki o bile bunun farkında değil. Adam hem Windows Mail Sunucularından hem Açık Kodlu Yönetim Yazılımlarından hem de SCO sunucu onaylamanın detaylarından anlıyor. Hemen bizim ekibe katılmalı bu bilgili arkadaş!
Kaynak: Slashdot

Çek o CentOS'u web sitemden!

ghanthar

CentOS Red Hat Enterprise Linux tabanlı bir topluluk projesi. Bu yazıya konu olmasının sebebi ise biraz farklı. Tuttle City isimli (sanırım) kasabanın başkanı CentOS lideri Johnny Hughes'u mail yağmuruna tutmuş yakınlarda. Özet olarak sorun şöyle adı geçen kasabanın web sitesi açılınca bu sayfa ile karşılaşılıyormuş. Sayfa CentOS in de logosunun bulunduğu kalsik bir apache test sayfası. Sayfa da CentOS adını gören başkanımız e-postaya sarılarak Johnny Hughes'a tehditler yağdırmış "Yazılımını sunucumdan çekmezsen seni FBI'a şikayet ederim!" gibisinden.

WebCam O... Olma Kılavuzu!

sundance

Pek bir güzel ve/veya yakışıklısınız. Odama bir webcam koysam da kitlem bana tapınmak için fırsat bulsa diyorsanız, bir taraftan da dünyalığı doğrulturum bu zor zamanda gibi düşünceler geçiyorsa aklınızdan, sizin gibiler için hazırlanmış bu kılavuzu okuyun.

How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps

Not: Sitenin faviconuna dikkat ;)

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Ey sunucu, elma dersem çık, armut dersem çıkma

robin

Kuzey Carolina Üniversitesi'nde 4 yıldır kayıp olan bir sunucu bulundu.

Sistem yöneticileri kabloyu takip ettiklerinde duvarda oda olmayan bir kısma girdiğini görmüşlerdi. Sunucunun olduğu yeri işçilerin yanlışlıkla duvar örerek kapattığı anlaşıldı. İlginç olan ise bu 4 yıl süresince sunucunun tek bir paket kaybetmemiş olması. :)