İlgili Yazılar

Web sitenizin ziyaretçileri için sanal temsilciler

ekimkaya

Bir "zayıf yapay zeka" (Weak Artificial Intelligence - İnsanlar tarafından etiketlenen terimleri tanımaya yönelik teknoloji) uygulaması olan Botégo, ürettiği "akıllı sanal temsilci"lerin bilinirlik kazanması ve yaygınlaşması için nispeten basit bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Internet Tarayıcınızı Tarıyoruz!

FZ

Tarayıcınızla ziyaret ettiğiniz bir Internet sitesi neleri öğrenebilir? Düşündüğünüzden daha fazlasını! Nasıl olduğunu merak ediyorsanız BrowserSpy sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu sitedeki bilgileri kullanarak kendi projelerinizde de güzel şeyler yapabilirsiniz (mesela karşı tarafta FLASH veya MathML olup olmadığını ve versiyonunu öğrenerek ona göre içerik göndermek gibi).

Mozilla Thunderbird 0.9 çıktı!

Soulblighter

Mozilla Foundation, Thunderbird'in 0.9 sürümünü duyurdu. Bir çok hatanın düzeltildiği yeni sürümle birlikte yenilikler de mevcut.

Türkçe Mozilla Eklentileri

anonim

Uzun uğraşlar sonunda Türkçe eklenti sayfası artık herkese açık. eklentiler.mozilla.org.tr

Artık yabancı eklenti derdi bitti. Bu sitede güncel eklentilerin Türkçe sürümlerini bulabilirsiniz. Sitede bulunan tüm eklentiler tamamen Türkçedir.Şu an sitede topla 24 tane eklenti bulunmaktadır.Bu eklentilerin çoğu, mozilla update de ilk 20-30 girmiş eklentiler.Şu an sadece ingilizcede olup başka dilerde olmaya eklentiler bile var.İleriki zamanlarda bu sayı gittikçe artacaktır.Umarım sizlerin de hoşunza gidecektir bu oluşum.Görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

MSN Türkiye Açıldı!

murat09

MSN Türkiye açıldı. Buna bağlı olarak eş zamanlı bir şekilde, Hotmail de artık Türkçe olarak hizmete başladı. Türkçe konuşan MSN kullanıcılarına yönelik geniş servis ağıyla Google ve Yahoo'ya ciddi rakip olacak gibi görünen MSN, şimdilik bazı hizmetlerini başka siteler aracılığıyla yürütüyor. Örneğin arkadaşlık servisi Siberalem, alışveriş ise Estore'ye bağlı. Yine de Türkçe sitelerde önemli bir yer alacağına inandığımız MSN e bir göz atabilirsiniz... Giriş için http://www.msn.com.tr
Kaynak: Videometre