From the Shadows

0
anonim
Kendilerine From the Shadows ismini veren ve “not tv. dot tv.” diye ortaya çıkan iki kişinin kurduğu grubun video çekimlerine şans eseri nette dolaşırken denk geldim. Şu ana kadar 5 bölüm yapmışlar ve download etmek istediğiniz zaman boyutları toplamda 1 gb.’ı buluyor.

5 bölümün içeriğin içeriğini izlediğim kadarıyla özetleyeyim:
from the shadows v1.0 : İlk etapta amatörlükleri göze çarpıyor zaten çekim de baya kısa sürüyor ama içeriği ve ilgili ürünü inceleme şekilleri orijinal. Ellerinde 4 tane Sony PsP cihazı var ve onların WiFi özelliğini test etmek için önce 4 yol ağzında durup, trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda durup WiFi üzerinden 4 lü oyun oynuyorlar. Ondan sonraki mekanlar: metroda farklı vagonlarda, otobanda farklı arabalarda ve en son uçaktan aşağı atlayıp uçuş esnasında. (07:43 dk.)

from the shadows v2.0 : Star Wars’ın ünlü karakterinin Jedi (Ceday) ‘ın kılıcının amatör olarak yapımını gösteriyorlar. (15:12 dk)

from the shadows v3.0 : Benim ilgimi çeken bölümlerden birisi, WiFi hacking. (32:58 dk)

from the shadows v4.0 : En çok ilgimi çeken bölüm bu oldu. Filmlerde gördüğümüz, banka soygunundan sonra polisten kaçış esnasında trafik ışıklarının yeşile döndürülmesi olayının nasıl yapıldığını gösteriyorlar. Ayrıca Los Angeles trafik sistemini direkt kontrol panelinden gösteriyorlar. Bu konulara göre benim daha az ilgimi çeken Güvenlik kodu konmuşsun oyun cd lerinin imajının alınmasını gösteriyorlar. (38:24 dk)

from the shadows v5.0 : Bu bölümü bira yapımına adamışlar. İlgili bira fabrikasında biranın altından girip üstünden çıkmışlar. (38:10dk)

Vidyoları Videogamepirate sitesinden buldum, siz de oradan indirebilirsiniz.

Mehmet Büyüközer'in günlüğünden alınmıştır.

Görüşler

0
iscariot
fazla mesai'ye yazı girerken dile biraz dikkat etmek gerekmiyor mu ?
0
sefalet

Güzel bir adres özellikle mekanik kilitlerin açılması ile ilgili videolar çok ilginçti.Kilit açmaya meraklıyımdır küçüklükten beri ama başka ülkerlerde bu işin derneklerinin kurulmuş olduğunu hiç bilmiyordum.

Bu sitede teknoloji ve özellikle bilişim içerikli vidyolara ulaşım imkanı veriyor.

http://www.filefarmer.com/techshows/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Patatesin Gücü Adına

anonim

Web sunucularla uğraşmak, uğraşı yelpazemde geniş bir yer tutuyor. Daha çok Apache ve Plone ile uğraşıyorum ama az önce tesadüfen karşılaştığım link gerçekten bu konuda tam anlamı ile uç bir nokta.

Paket Filtrenize Ne Kadar Güveniyorsunuz?

anonim

Wireshark (Ethereal), Snort veya aynı 'raw socket'leri kullanan bir packet 'sniffer' kullandığınızı düşünelim. Acaba gerçekten veriler güvenilir mi? Ne kadar güvenilir? Bu yazının amacı bu tip yazılımların nasıl aldatılabileceğini göstermektir:

Yazının devamı...

Hack in the Box 2005

sefalet

Hack in the Box 2005 konferansları Malezya'nın Kuala Lumpur şehrinde yapıldı.Aşağıdaki adresten bildirilere ve vidyo kayıtlarına ulaşmanız mümkün.

http://conference.hackinthebox.org

Sony PSP 2.0 Kırıldı!

Soulblighter

Sony'nin taşınabilir oyun konsolu PSP'nin 2.0 sürümündeki firmware'de bulunan hata, duvar kağıdı olarak ayarlanan resimlerin içine gömülen kodların çalıştırılmasını sağlıyor. Böylece bir resim içine gömülen kodlar, resim duvar kağıdı olarak ayarlandığında, çalıştırılıyor.

Güneşlenen Robot: Elektrik-Elektronik Atölyesi

FZ

santralistanbul yaz programı çerçevesinde bilim meraklısı çocuklara eğlenceli atölyeler sunuyor. Elektrik-Elektronik Atölyesi'ne katılan 7-12 yaş grubu çocuklar, elektrik devreleri, ledler, sensörler, piller ve mıknatısları kullanarak çeşitli elektronik oyuncaklar ve kendi robotlarını yaratacaklar.

Program sonunda diş fırçası robotu, güneşlenen robot, elektronik salıncak ve sallanan tahterevalli gibi üretimleriyle evlerine dönerken hem eğlenmiş hem de enerji kaynakları hakkında pek çok şey öğrenmiş olacaklar.