Gelişmiş PHP ve MySQL Dersleri

0
anonim
PHP ve MySQL konularında Türkçe kaynak sıkıntısı çeken herkesin arayış içinde olduğu şu zamanlarda Güray Süerdem kişisel blog sayfasında bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak hazırladığı PHP ve MySQL derslerini derli ve toplu bir şekilde yayınlayarak Türkçe kaynak sıkıntısını aza indirmeyi planlamış.Ayrıca derslerin yanında bazı önemli fonksiyonlarada yer vermiş.Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
PHP

Görüşler

0
rr
pek bir gelişme göremedim ben
0
some_plus
hak veriyorum.
Gelişmiş php değilde
başlangıç php desek daha doğru olur.
Yine de uğraşan arkadaşın eline koluna sağlık :\
0
seckinyilmaz
Aynen bende :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Symfony Projesinin Takım Kaptanı Fabien Potencier ile Röportaj

xYroN

php|architect ‘in php-podcast sitesinde Marcus Whitney tarafından yapılmış bir röportaja rastladım. Röportajdan Symfony ile ilgili pekçok bilgiyi almak ve geliştirici gözünden projeye bakışı değerlendirmek mümkün. Aşağıdaki linklerden dokümana ulaşabilirsiniz.

http://podcast.phparch.com/podcast/audio/20060210.mp3

PHP`nin son marifeti: Executable PHP!

SHiBuMi

Birkaç hafta önce PHP-GTK ile PHP`nin yepyeni bir şekil almaya başladığını yazmıştım. Çok geçmeden ikinci bomba da düştü: Artık PHP kodlarınızı Windows altında çalıştırılabilir (exe) dosyalara dönüştürebileceksiniz. Bu özellik GTK eklentisi ile birleştiğinde PHP kullanıcıları artık gerçek GUI uygulamaları yaratmaya başlayabilecekler. Bu da PHP'nin bir script dili olmaktan çıkmaya başladığının ve giderek komple bir programlama dili olduğunun en bariz örneklerinden bir tanesi. Şu anda Linux için böyle bir imkan yok ancak open-source olan projenin Linux altında da hayata geçirilmesi için şimdiden dünya çapında kollar sıvanmış. Bu haberle ilgili daha fazla bilgi almak için www.deskcode.com/phpcompiler adresini ziyaret edebilirsiniz.

Php5 ve Sqlite

GenX

Phpnin tamamiyle kullanima acilmasi beklenen versiyonu PHP 5'in yayindan onceki son deneme surumu "Release Candidate 3" yayinlandi. Peki bize ne gibi getirileri olacak yeni versiyon PHP'nin?

DCP Portal 7 yayınlandı

deathline

Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz

Aybulut Portal V.1.2

anonim

Aybulut Portal V.1.2

Aybulut Portal tamamen PHP ve MySQL tabanı üzerine kuruludur. Aybulut Portalda Neler mi var ?

Sınırsız Makale Kategorisi ve Makale Ekleyebilme

Haber,Download,Domain Sorgu,Link Ekleme,Mailist,Tavsiye etme özelikleri
Arama yapma,Takvim,Saat,Günün Sözü ve İletişim mevcuttur.
Değiştirilebilir arayüztemaları. (Tema Değiştirme Özl.)
En büyük özeligi tamamen türkçe olması ve türk yazılım olması.