Google'dan Sosyal Fon

0
parsifal
Küresel yoksulluk, enerji ve çevre gibi sosyal konularda yapılacak araştırmalar için Google fon oluşturmaya karar verdi.
Fonun, halka arzlardan elde edilen gelirin %1'inin aktarılmasıyla oluşacağı, bu payın şirketin yıllık karının %1'ine denk geldiği belirtildi.

Kaynak: 13 Ekim 2005 Cumhuriyet gazetesi s.13

Görüşler

0
yilmaz
google bu yönğyle ilginç bir şirket. yaptıkları yazılımlar vs.. olsun hep free versiyonu vardır. bir de fon oluşturmuşlar. ne güzel. gariban dostu google :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'dan yeni bir sistem programlama dili: Go

gismo

Son iki yıldır Google'un ataklarını izliyoruz: GWT, Android, Chrome, derken C++'a alternatif bir sistem programlama dili ile Google yine sahne aldı:

http://google-opensource.blogspot.com/2009/11/hey-ho-lets-go.html

Google Code

Soulblighter

Google, Google ile ilgili yazılım geliştirmek isteyen geliştiriciler için yeni bir portalı devreye soktu: Google Code. Google'ın bu yeni portalında Google uygulamalarının API'lerini ve yeni geliştirilmiş açık kaynak kodlu yazılımları bulabilirsiniz.

Google Maps API - KML desteği

auselen

Google Map APIsi artık KML/KMZ dosyalarını açıp sizi Google Earth kullanmak zorunluluğundan kurtaracak.

Web üzerinden çalışan eğlencelik uygulamalar geliştirmek için imkanlar sunan yeni API sayesinde bir çok veriyi daha kolay görselleştirebilirsiniz.

İşte bizim örneğimiz

Nereden esinlendiniz derseniz: buradan

Google News artık BETA değil...

darkhunter

Google Blog'da dün yayınlanan habere göre, Google News artık Beta değil. 2002 yılında yayın hayatına Beta olarak başlayan haber portalı (evet kabaca 4 yıldır beta idi), halihazırda 10 dilde ve 22 farklı coğrafi lokasyona uygun yayın yapıyor.

Google News hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için.

Google Mobil Cihaz Görsel Aramalarına Hızlı Filtre Ekliyor

MuharremTuran

Google, görsel aramasının mobil sürümüne yeni bir filtre seçeneği ekledi. Arama yaptıktan sonra, arama kutusunun hemen altında, en son eklenen görseller, gif, küçük resim ve renkler filtrelemesi için hızlı filtreleme alanı sunuyor. Örneğin “kırmızı” yazıp arattığınızda, arama sonuçlarının en üstünde filtreleme menüsü görünüyor, daha fazla renk filtreleme seçeneği göstermek için çubuğu sola...