Google´den email servisi

0
sametc
‘Gmail’ adını taşıyacak olan yeni email hizmetinin içinde, gönderilen ve gelen email metinlerini tarayacak bir arama motoru bulunacak. Gmail kullanıcılara 1 gigabyte ücretsiz alan sağlayacak. Bu rakam yaklaşık 500 bin email sayfasını tutabiliyor.
Google, Gmail servisinin finansmanını alışılmadık bir şekilde sağlayacak. Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek. Örneğin, iletişim kuran iki kullanıcının gitmeyi planladıkları bir konserin bilet satışına dair internet linki email ile beraber gelecek. Google ilk etapta imtiyazlı kullanıcılara açılacak olan deneme servisinin ardından, Gmail’i bir kaç hafta içerisinde internete taşıyacak.
devamı: www.ntvmsnbc.com

Görüşler

0
yuxel
http://slashdot.org/article.pl?sid=04/04/01/0038200&mode=thread&tid=126&tid=95
0
mentat
tesadufen de duyurduklari tarih 1 nisan.. hmm..
0
murat09
"Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek"
yani bu demek oluyor ki Spam icap ederse onu da Google yapacak.
Derin bir düşünceye dalıyorum. Acaba evimdeki modemi sobaya atmanın zamanı geldi de geçti mi?
0
sametc
saka gibi 1 gigabyte diyor :)..
bu ne demek ki 1 gigabyte al kullan sametc e mail alanın bu kadar demek offf ne yapayım o kadar alanı ;)
0
sleytr
0
LeChuck
Online search provider Google's announcement of a new free email service caused rampant speculation that the plan was an April Fool's Day prank. But Jonathan Rosenberg, Google vice president of products, confirmed: "We are very serious about Gmail."

Because of the date of its press release, April 1, Google representatives confirmed and reconfirmed the email service is a legitimate project. The company is promising to provide up to 500 times more storage space for users than the email services provided by Microsoft Hotmail and Yahoo. According to Google co-founder and president, Larry Page, the inspiration for Gmail came from a Google user complaining about the poor quality of existing email services.

"She kvetched about spending all her time filing messages or trying to find them", Page said. "And when she's not doing that, she has to delete email like crazy to stay under the obligatory four megabyte limit. So she asked: Can't you people fix this?" A handful of users will begin testing the preview version of Gmail, which should be generally available within weeks or months. The free email service will let each user hold on to about 500,000 pages of email and search through these messages using the familiar Google search interface. "It is April Fool's Day. We were having fun with this announcement," said Jonathan Rosenberg, Google vice president of products. "We are very serious about Gmail."

Source: EDITTECH INTERNATIONAL
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yahoo da bi yere kadar...

ftaski

En sağlam altyapılardan birine sahip nerdeyse hepimize aşina Yahoo'nun mail servisi 4 haziran 2001 00:43 itibariyle servis veremez hale gelmiştir:
"Temporary problem accessing your mailbox. We sincerely apologize for the inconvenience. The problem with your mailbox has now been logged, and we are working to restore your access. Thank you for your patience.
Privacy Policy- Terms of Service - Guidelines Copyright © 1994-2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. "
Yahu da bi yere kadar.

Yeni Bir Sosyal İmleme Ağı

cann

Sosyal imleme ağlarına yeni bir kan olarak inter.net.im beta versiyonda açıldı. kısaca internet'de rastladığınız haberleri, ilginç bulduğunuz siteleri yada blog yazılarını burada işaretliyebilir, diğer populer imleri görebilir ve yorum yazabilirsiniz...

Engelli sitelere alternatif erişim yolu: TamamAbi.org

crematorium

Mahkeme kararı ile ya da başka bir şekilde engellenmiş internet sitelerine erişmenin kolay ve ağrısız yolunu paylaşan bir site var artık.

TamamAbi.org

Önerilen çözümü kısaca özetleyeyim;

Internet`in Gücü: Beyaz Gölge Geri Geldi!

sundance

Bir dönemin efsanevi dizisi, bu ülkede 1970-1975 arası nesilden baskete heves eden hemen herkesin ilham kaynağı, Türk Basketboluna katkısı Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın bir kaç katı olan (en az :) Beyaz Gölge; basketbol üzerine en kapsamlı Türkçe içerik sağlayan batug.com`un kampanyası sayesinde bir kez daha TRT ekranlarında.

Bir müddettir bu konudaki kampanyayı ısrarla devam ettiren www.batug.com`cular, şimdi de dizinin hafta içi sabah 9:15`ten biraz daha iyi bir saate kayırılması için bir kampanya başlatmışlar. İşte gerçek Internet...

İnteraktif pembe dizi!

larweda

Geçmiş yılların en başarılı komedi-dram filmlerinden biri olan Full Monty`nin yazarı Simon Beaufoy www.handbag.com bünyesinde dünyanın ilk interaktif e-mail dramasını başlatıyor. Bunun anlamı, insanlar olayın mailing listesine üye oluyorlar, ve hergün konunun gelişimi ve dizideki insanların ilişkileri hakkında e-mail üzerinde tartışıp konunun gidişatına karar veriyorlar. Bu sekiz hafta boyunca böyle sürecek ve sonunda tüm senaryosuna izleyicilerin karar vermiş olduğu bir dizi ortaya çıkmış olacak. Detaylı bilgi için: www.handbag.com/arts/emailsoap/