Google Earth Flight Simulator

0
nehuse
Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.
Kullanıcıların uçuş deneyimlerini kaydettikleri videolara şuradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
sosgezbir
Ben yaptım olmuyor.???
0
rafet
Ben de oldu, ucagi kullanamadim.
0
nehuse
dil seçeneğininde ingilizce olması ve en son sürümü kurmanız lazım..
0
urxalit
Bir an Sky'a geçip tekrar Earth'e geçiyorsunuz, Ctrl-A, Ctr-Alt-A, Ctrl-Win-A tuşlarından biriyle aktif oluyor. Fare ile ekrana tıklayıp imleci + haline getirirseniz uçağı yönetmesi daha kolay olabilir.
0
OBA
süper bişeymiş en yakın zamanda deniyeceğim
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa Bu sayfada bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa bu sayfadaki bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Gmail ile Chat'i Birleştirdi

Skeleton

Google, Gmail kullanıcalarının ayrı bir chat programı gerektirmeden diğerleri ile metin mesajları gönderip/alabileceği bir servis olan Gmail Chat'i duyurdu. Bu yeni özellik ile Gmail içerisinde nerede olursanız olun, kontak listenizdekilerin durumunu görebilecek ve onlarla konuşabileceksiniz. Bunun yanında yaptığınız görüşmeleri Gmail hesabınıza kaydetme özelliği de mevcut.

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.

Google Android

auselen

Google mobil telefonlar için yazılım platformunu tanıttı: Herkesin beklediğinin tersine "GPhone" adlı bir donanım üretilmeyeceği ortaya çıktı. Google bunun yerine (iPhone'a çok benzeyen!) bir işletim sistemi geliştirip, ücretsiz dağıtacakmış.

Google'da helikopter avı!

sundance

Daha önce de Google Maps'de askeri üslerle ilgili görüntülerin çıkabildiğini haber yapmıştık.

Bu sefer Register.com'un bir şakası/haberi üzerine Google meraklıları, siyah askeri helikopter avına çıkmışlar.

Onlarca yıldır, haberalma teşkilatlarının kullandığı teknikleri sokaktaki adam kullanınca haber oluyor. Demek ki adamın köpeği ısırması hakkaten haber oluyormuş ;)

Google her zaman doğru yapmıyormuş!

anonim

Google dünyanın en büyük IT şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ve bünyesinde konusunda dünyanın en uzman adamlarını çalıştırıyor, bu çalışanlar herşeyi en iyi yolla yapabiliyorlar fakat normal matematiksel çıkartmayı yapamıyorlar! :). İsterseniz bir deneyin

Kaynak: digg.com