Google Evlere Şenlik!

0
cbc
İngilizce "Home Page" olarak adlandırılan, Türkçe'ye kelime kelime çevirirsek "Ev Sayfası" olarak adlandırabileceğimiz, kişisel site yapmanızı sağlayacak bir hizmet Google'dan sonunda geldi. "Evlere Şenlik"teki ev kelimesi de işte buradan geliyor.
http://pages.google.com adresinden erişebileceğiniz bu servis çeşitli şablonların içine yerleşecek içeriği "ne görüyorsan odur" düsturu ile düzenlemenizi sağlıyor. Basit bir çıktı görebilesiniz diye bir adet boş "Home Page" tasarladım. http://canburak.googlepages.com/

Görüşler

0
cbc
Sanırım servis "yeni" olduğundan dolayı 404 görüp duruyorum. Ctrl-Shift reload yapınca geliyor.
0
cbc
Dosya yollama kısmını şahane yapmışlar. Tam bir ajax gösterisi!
0
Zebani
ilginç. sanırım burada da bir adım önde olucak. :)
0
akif_sever
üyeyim giriyorum ama hep bu uyarıyı veriyor

Google Page Creator is having a little trouble right now.

This is not because of anything you did; it's just a little hiccup in our system that will hopefully go away soon. We apologize for the inconvenience, and recommend you try reloading this page.

0
ttk
Uydur kaydır da olsa bir blog'um vardı Google'da, kullanıcı adımı değiştirdim. Sonra Blog'a giriş yapamaz oldum. Verdiği mesaja göre müyendizlere bildirecekti hatayı da düzeltilecekti, bekleyemedim, taşındım :)
0
etguler
Her zamanki gibi:
Thank you for your interest in Google Page Creator! Google Page Creator has experienced extremely strong demand, and, as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts. Thank you for your patience.

Alıştık artık...
0
met150
güzel ben bir türlü anlamadım nasıl yapacam bunu bir anlatırsanızı seviniriz
0
feran
Anlaşılan, yapacak pek bir şey yok-şimdilik! Bunu anlamanız yeterli:)
0
akif_sever
http://akifsever.googlepages.com daha yeni. sade ve hızlı. çok iyi bir site yapılabilmesi için 100 mb alan yeterli olabilir. reklam yok. daha ne olsun. teşekürler google. http://akifsever.googlepages.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #1

Zakkum

İnternetin her geçen gün daha fazla hayatımızın içine girmesi güvenlik konusunu daha sık ve geniş ölçekte tartışılır hale getirdi. Özellikle son yıllarda internet üzerinden gerçekleşen ifşa hareketleri (Wikileaks, Snowden, Panama Belgeleri vs.) konuyu haliyle daha da alevlendirdi. Bugün artık herhangi bir şüpheye yer bırakmadan biliyoruz ki kullandığımız internet artık bir kitlesel gözetleme...

Google Earth

parsifal

Laf kalabalığı yapmaya hiç gerek yok.
Google yine yapmış yapacağını.
http://earth.google.com/

Google: Gizlilik mi?

tongucyumruk

Bundan 10 yıl kadar önce Sun Microsystems'tan Scott McNealy "Kişisel gizlilik mi? Aşın artık böyle şeyleri" demişti. Günümüzde her hareketiyle kişisel gizlilik konusunda yeni soru işaretleri yaratan ailenizin arama motoru (web tarayıcısı, ofis programı, e-posta sistemi, reklamcısı, anında mesajlaşma yazılımı ...) Google'ın CEO'su Eric Schmidt CNBC ile yaptığı bir röpörtajda "eğer birşey yapıyor ve insanların haberi olmasın istiyorsanız, belki de o şeyi yapmıyor olmanız gerekiyordur" şeklinde bir açıklamada bulundu. Daha açık cümlelerle ifade etmek gerekirse: Neden birşeyleri gizlemeye çalışıyorsun? Yoksa sakıncalı birşeyler mi yapıyorsun?

Google dan yeni bir ürün...

anonim

Blender dan sonra yazılım dünyası galiba bir tane daha free (daha doğrusu beleş) 3D yazılımı kazanıyor...

İlgilenenleri Sketchup Google adresine bekleriz! ;)