Google Türkiye adam arıyor!

0
sundance
Haydi bakalım arkadaşlar, var mı Google Türkiye'de çalışmak isteyen?

Görüşler

0
azerkoculu
İngilizce metin, bunu türkçeye çevirseydiniz çok dua alacaktınız :)
0
simor
Alında anladığım kadarı ile o metni olduğu gibi okuyabilenleri işe alacaklar.
0
ssaylanc
:) güzel cevap valla
0
ssaylanc
:) güzel cevap valla
0
anonim
:)) Yüksek ihtimalle öyledir.
0
anonim
Türkçe'ye çevirmek gereksiz olur, sonuçta adamlar ileri seviye derecede İngilizce bilen eleman aramaktalar.
0
sleytr
Yine de Google gibi bir şirketin aradığı elemanlarda ileri derecede İngilizce dışında ne gibi özellikler aradığının İngilizce bilmeyenler tarafından da görülebilmesi açısından Türkçe çevirisi faydalı olur kanısındayım.
0
bm
Cok dogru soyluyorsunuz. Tercume edeyim mi acaba diye simdi baktim ama teknik poziyon ilanini kaldirmislar. Kalanlar pazarlama filan.

O linadan aklimda kalan iste 5 sene takim ici calisma ve idare tecrubesi, bilgisayar bilimleri yuksek lisans veya tercihan doktora vs. ama diger istediklerini unuttum. Bizim 'sektor yayinlari'na bakin, ya bir PR bildirisi yahut da o isi alan adam reklama merakliysa onun ucurdugu haber cikmistir. Oradan geri yurunerek arananlar ozellikler bulunabilir.

Genelde yabanci ve ilgincimsi teknoloji sirketlerinde calisanlarda ne ozellik araniyor diye bakmak isteyen ama Ingilizcesi iyi olmayanlar _bir_ gorus icin Graham'in burada tercume edip yayinladigimiz 'Nasil Baslamali' yazisina bakabilirler. Bugunku google degil tabii orada bahsedilen, ama bu tarzlarin birkacinin anlasilmasinda da fayda olabilir.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

to google

anonim

Google sözcüğü İngilizce sözlüğe girdi.

Main Entry: goo·gle
Pronunciation: 'gü-g&l
Function: transitive verb
Inflected Form(s): goo·gled; goo·gling /-g(&-) li[ng]/
Usage: often capitalized
Etymology: Google, trademark for a search engine
: to use the Google search engine to obtain information about (as a person) on the World Wide Web

Kaynak: Ntvmsnbc
Sözlük: Webster

Google'la eğlenmenin 55 yolu!

larweda

Internet'teki google ve arama motorları hakkında başarılı bloglardan biri olan Google Blogoscoped'un yazarı Philipp Lenssen'in yazdığı Creative Commons'la lisanslanmış "55 Ways to Have Fun With Google" adlı kitabı, kitap için yapılmış www.55fun.com sitesinden indirilmeye sunulmuş (Sadece ingilizce indirilebiliyor). Kitap her ne kadar kimilerine gereksiz ve anlamsız gelecek bilgiler toplamı olsa da, gerçekten eğlenceli detaylar barındırıyor. Göz atabilirsiniz.

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.

Google ve İşe Eleman Alma Yöntemlerinden Biri Daha

FZ

Askerliğini yapmakta olan matematikçi bir dostumun dikkatini çekmiş, Google'dan eski bir blog girdisi, paylaşayım dedim. Euler sabitinde, virgülden sonra akıp giden sayı dizisi içindeki ilk 10 basamaklı asal sayıyı soran ve bunun sonucuna .com uzantısı ekleyip oluşturulan URL'den bilgisayarcılara çağrı yapan bir ilan! ;-)

http://www.google.com/googleblog/2004/07/warning-we-brake-for-number-theory.html

Eğer cevabı biliyorsanız (ya da bulabiliyorsanız), web tarayıcınızdan ilgili siteye gidip ne olduğunu görebilirsiniz ;-)