İlgili Yazılar

Google Android işletim sistemli Asus EeePC

anonim

Google'un Android işletim sistemi sonunda Netbook sahasına da gözünü dikti. Önceleri sadece mobil cihazlar için düşünülen Android, payını arttırmak istiyor. Asus EeePC'ler üzerinde yapılan testler başarılı olursa ki çok büyük ihtimalle öyle görünüyor, yaz sonlarına doğru üzerinde hazır Android yüklü EeePC'leri piyasada görebileceğiz. Google ile Microsoft arasındaki rekabet işletim sistemi pazarında da kızışacak gibi görünüyor.

Microsoft'un yeni arama motorundan sonra Google'dan yeni bir işletim sistemi!

anonim

Microsoft'un yeni arama motoru Bing'i duyurmasından sonra Google'da yeni işletim sistemi Google Chrome OS'u duyurdu ve rekabet iyice kızıştı. Duyuruda ilginç olan bir diğer kısım ise bu işletim sisteminin Linux tabanlı olacağı. Bunun Linux ve özgür yazılım dünyasına eksi ve artıları sizce ne olur?

Ve Google Chromium OS huzurlarınızda

anonim

Google merakla beklenen işletim sistemi Chromium OS'un geliştirme sürümünü duyurdu. Geliştirme sürümü sitesinden indirilip derlenebilir.

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

Googles Flight Simulator

uosfie

Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.