Googles Flight Simulator

0
uosfie
Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.

Görüşler

0
bio
Googles degil Goggles olacak galiba.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

All your base, are belong to Google!

tongucyumruk

Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

Google web sayfalarını gerçek zamanlı olarak indekslemeye başladı!

esrefatak

Bloğunuza az önce eklediğiniz bir makalenin adını Google'da arattırsanız sonuç listesinde adınızı göremezsiniz. Çünkü Google bloğunuzdaki yeni sayfalara birkaç günde bir bakar. Bu gecikme sıkıntıları artık son buluyor. Artık yeni sayfalar birkaç dakika içerisinde Google'da çıkmaya başlayacak. Fakat önemli bir nokta var; yazıyı yeni eklediğiniz için henüz yazınıza kimse bağlantı koymadı. Bu durumda Google sayfanızın rank'ını nasıl tespit edecek?

GoogleX

anonim

Google yazılım mühendislerinden Chikai Ohazama, Google arama motorunun ana sayfası için hazırladığı bir alternatif tasarımı Google Labs üzerinden yayınladı. Ancak tasarım bir süre sonra Google Lab'dan geri çekildi...

Google'dan WebApp

anonim

Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.

Google Summer of Code 2006

SHiBuMi

2006 yılının Google Summer of Code etkinliği hazırlıkları başladı. 2005 yılında 8744 başvurunun olduğu ve 419'unun kabul edildiği, başarı oranının %80'in üstünde olduğu etkinlikte başarılı olan kişilere 4500$ ve bir adet t-shirt verilmişti.

Henüz koçluk yapacak organizasyonların katılımının devam ettiği etkinliğe 1 Mayıs'tan itibaren öğrenciler başvurabiliyor olacak.

Etkinlik sitesini ziyaret etmek ve gelişmeleri takip etmek için web adresi: http://code.google.com/soc/

Not: Henüz listede yok ancak Zend ve PHP de listede yer alıyor olacak, PHP geliştiricilerine duyurulur.