Güzel Siteler - 3: Shockhaber.com

0
sundance
Açıkcası ATV`de yayınlanan Şok programını pek sevmiyordum. Hani `ulan ne milletiz nelere nelere inanıyoruz` şeklinde olması bir yana, çok gelir geçer, havada buluyordum programı.

Fakat yeni açılan Shockhaber.com (bildiğim kadarıyla ATV ile pek bir alakası yok, yalnızca o programda çalışmış elemanların serbest oluşumu bu) bence TV programından çok daha güzel hazırlanmış ve gerçekten bir şeyler söyleyen bir site.

Önyargılarıma rağmen dolaştım ve hoşuma gitti. Umarım başarılı olurlar.

Görüşler

0
anonim
ben açıkçası şoku seviyodum.. son zamanlarda saati çok abuk sabuktu yakalayamıyodum ama şaşırtıcı bişeydi. aynı adamların internette bi şeyler yapması güzel ve bence de şoktan daha güzel olmuş... en azından bi bakalmaya değer bence...
0
anonim
bence de... çok özgün bi iş olmuş. siteye abone oldum...
0
anonim
gayet laylaylom bi site. arada bir update problemi olmasa cok daha iyi olacak
0
anonim
eehehehe :)) hemen de banner almissiniz ve vermiissiniz karsilik li :)
0
anonim
nasıl yani?
0
anonim
Güzel de ne kelime. Tam kafama göre. Kimseyi yalamıyorlar, üstelik de interaktif katılım olayı var. Eee, hadi.
Excalibur...
0
anonim
site guzel elestrilere sahip... guzel guzel ;>
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

NetSec Güvenlik Bülteni XI- 11.11.2009

anonim

NetSec Ağ güvenliği liste üyeleri tarafından hazırlanan ve haftalık yayınlanan güvenlik bülteninin 11. sayısı çıktı.

Ayrıca her hafta Türkiye'deki güvenlik uzmanlarıyla yaptığımız röportajların bu haftaki sürpriz konuğu FM kurucularından Kıvılcım HİNDİSTAN. Kendisi ve bilgi güvenliğine bakış açısıyla ilgili önemli ipuçlarını içeren röportajı bülten içerisinden okuyabilirsiniz.

Bültene buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Bir Sosyal İmleme Ağı

cann

Sosyal imleme ağlarına yeni bir kan olarak inter.net.im beta versiyonda açıldı. kısaca internet'de rastladığınız haberleri, ilginç bulduğunuz siteleri yada blog yazılarını burada işaretliyebilir, diğer populer imleri görebilir ve yorum yazabilirsiniz...

Türkiye´deki Internet Uygulamaları

FZ

11 Mart Pazartesi günü saat 18:30'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu Akademik Kurul Odasında, Alcatel e-Ticaret Genel Müdürü Tayfun Türkalp'in konuşmacı olarak katılacağı "Türkiye'deki İnternet Uygulamaları" başlıklı bir konferans düzenlenecektir.

Internet trafiğinin sadece %25i www....

sundance

Bigblueball.com´da yeralan bir habere göre Internet trafiğinin %75´i browser dışı bağlantılardan oluşuyor.

Herne kadar Windows Media Player, AOL Messenger, MSN ve Yahoo Mesenger´ın en çok kullanılan yazılımlar arasında olduğu belirtilen araştırmada [bence] p2p yazılımalarına gereken değer verilmese de sonuçlar düşündürücü.

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance