Ian Wright Ferrari'yi solladı

0
sefalet
Bilişim alanının tanınan simalarından Ian Wright, yaratıcılık ve fark yaratmanın güzel bir örneğini gösterdi. Ian Wright'ın özel yapım arabası Sacramento'daki drag araba yarışlarında Ferrari 360 Spider ve Porsche Carrera GT'ye bir kaç araba boyu fark attı.Hadi adamın parası var özel araç yaptırmış diyebilirsiniz fakat işin can alıcı tarafı bu bilişim destekli arabanın elektrik ile çalışıyor olması.Arabanın Wright ve mühendisleri tarafından geliştirilen en önemli özelliği elektrik enerjsini bir yarış otomobilinde çok yüksek verim elde edecek şekilde kullanabilmeleri.
Yeni bir Amerikan otomobil şirketi kurmak için uygun zamanın geldiğini söyleyen Wright, bu konuda çalışmalara da başlamış.Bu güçte bir arabanın 100.000 dolar gibi bir fiyata satılabileceğini söyleyen Wright, bunun yanında daha ekonomik araçların da üretilebileceğini dile getirdi.
Haberin tamamı.

Görüşler

0
sefalet
Arabanın yeni adıyla Atom'un Ferrari ile yarıştığı vidyo ve bir kaç tanıtım filmi adresleri genel ağa düşmüş durumda.Hemen paylaşalım, resmi site: http://www.arielatom.com/ http://www.youtube.com/watch?v=VdkEV-t9jg0 Ferrari ve Porche ile yarış: http://video.google.com/videoplay?docid=7352118104883452737 http://video.google.com/videoplay?docid=-5042521925988317171&q=label%3Awrightspeed
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

I. Ulusal Kriptoloji Sempozyumu

FZ

1. Ulusal Kriptoloji Sempozyumu, ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü tarafından 18-20 Kasım 2005 tarihleri arasında düzenleniyor.

Etkinliğin davetli konuşmacıları arasında yer alan Subhamoy Maitra'nın, "Cryptographically Significant Boolean Functions" ve "Cryptanalysis of Digital Watermarking" konularında birer konuşma yapacağı da aktarılan bilgiler arasında. konularında, 50'şer dakika süreli ve İngilizce iki konuşma yapacaktır.

Playstation 3'ler Tıp İçin Birleşiyor

darkhunter

Bilim insanları, dünyadaki 10 bin Sony Playstation 3’ü internet üzerinden bağlayarak, Alzheimer araştırmasında değerlendirecek. Küresel PS3 ağı, dünyanın en güçlü bilgisayarı olacak.

Sesiniz Sizi 30 Saniyede Ele Veriyor

FZ

İzlenimler yanıltıcı olabilir ama İsrailli araştırmacı Dr. Yoram Levanon bir kişiyi 30 saniye dinleyerek onun hakkında muazzam bilgiye sahip olabileceğini belirtiyor.

Ortağı Dr. Lan Lossos ile birlikte geliştirdikleri insan sesini analiz etme yöntemiyle 30 saniyelik ses kaydına bakarak konuşan kişinin temel kişiliğini, sevdiklerini, sevmediklerini ve gelişimsel bir bozukluğu olup olmadığını söylemenin mümkün olduğunu belirtiyorlar.

Bilim Haritası

RoR

Disiplinler arasında nasıl bir ilişki mevcut, yada ne oranda? Bu sorunun cevabı ilk olarak Amerikan Sandia Labaratuvarlarından, Mühendis Kevin Boyach, Richard Klavans ve Brad Paley tarafından bir yazılım ile incelenmiş.

Bilgi Üniversitesi Turing Günleri Başlıyor

coskung

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünün bu yıl beşincisini düzenlediği Turing Günü 2006 konferansının bu yıl seçilen teması "Randomness & Complexity". Organizasyon, çarşamba-perşembe-cuma günleri saat 17'de Prof. Calude'nin vereceği Algorithmic Information Theory dersleriyle başlayacak. Daha detaylı bilgi burada . Derslere ve konferansa katılım ücretsiz olup, ilgilenen herkese açıktır.