İki Amerikalı üniversite öğrencisi reklam için hayatlarını kiralıyor!

0
larweda
İki Amerikalı üniversite öğrencisi, daha önce denenmemiş bir olaya girişerek hayatlarının tüm detaylarında üniversite eğitimlerine sponsor olucak bir şirketin ürünlerinin reklamını yapmayı öneriyorlar.

Chris and Luke, sponsor olucak firmanın tişörtlerini, ayakkabılarını giyip, arabalarında, bisikletlerinde, sörf tahtalarında sponsor firmanın logosu ile dolaşacaklar.
Chris ve Luke, spor karşılaşmalarında, konserlerde vs. yapılan reklam kampanyalarına alternatif olarak herhangi bir kısıtlama olmaksızın 24 saat reklam fırsatı öne sürdüklerini iddia ediyorlar.

Düşününce, şu anda özel bir üniversitede yüksek lisans yapan ve yükselen dolar kuruyla hayatı kaymış bir adam olarak, okul masraflarımı ödeyecek bir firma için baba şirketimin markasını okul duvarlarına graffiti olarak bile yazabilirim.



İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Nasıl oluyor da oluyor?

FZ

Forumda kalmasına razı olamadım. Konu önemli bir konu. FM üyelerinden zBK demiş ki:

Bilemiyorum aslinda bu durumu nasil ifade edeyim....

7 aydir Hindistanda Tata Consultancy Services de staj yapmaktayim.

Firma hindistan devi TATA firmasinin yazilim kisimi, 52.000 calisani ile dunyanin 33 ulkesine hizmet veriyor ve milyar dolarlik bir yazilim firmasi, almis oldugu projeler milyon dolarlar ile ifade ediliyor.1965 den beri IT sektorunde danismanlik hizmeti veriyorlar. Musterileri dunya devleri.

Fazlamesai Tayfası Kızılay´dan Bildiriyor...

parsifal

Fazlamesai.net ekibi sabah 07:00 itibariyle Ankara'ya ayak basmıştır. Gezip dolaştıktan sonra Kızılay'da bir çay bahçesine çöreklenip teknolojinin nimetlerini kullanmaya başladık.
İlk denememizi Palm Vx ile yaptık. Alınan sonuçlara göre fazlamesai.net Palm'da da gayet güzel gözüküyor. Şu an ise Nokia 6210 ve HP omnibook ile bu haberi sizlere ulaştırıyoruz.

Bilmiyenler için tekrar hatırlatalım. Bu akşam 18:30´da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi D Blok´da fazlamesai.net semineri var. Ayrıntılı bilgi: Linux.org.tr

Astala Vista 2

redogre

Enerji Tasarrufu

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Genç bir yazılımcı adayına ne tavsiye edersiniz?

FZ

Genç bir arkadaşımızın bana yolladığı e-postaya özelden cevap vermek yerine FM ortamınının kolektif deneyiminden ve yol göstericiliğinden faydalanalım dedik. Kendisinin de izniyle iletisini burada yayınlıyor ve deneyimli bilgisayarcılardan yol göstermelerini istiyoruz:

"Emre Bey merhaba,

Ben ileriseviye.org'daki yazılarınızı takip edebildiğimce/kavrayabildiğimce okumaya çalışıyorum. Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Berk Aydın. Şu anda H. Avni Sözen Anadolu Lisesi 2. sınıfta okumaktayım. Gelecek sene üniversite giriş sınavına gireceğim. Aynı zamanda da amatör bir şekilde programlama dilleri ile -naçizane C, C# ve Java- ilgilenmekteyim.