Internet Haftası Linux Seminerleri

0
anonim
Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.

İlgili Yazılar

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

Linux Semineri : Veritabanına Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak seminerde; veritabanı tanımı, nerelerde ve hangi amaçlar icin kullanıldığı, önemli veritabani sunucuları ve hangi amaç için hangi sunucuların kullanılabileceği anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Linux Semineri : Linux Çekirdeği

anonim

13 Mart Çarşamba günü Linux Kullanıcıları Derneği, GNU/Linux işletim sisteminin kalbini oluşturan linux çekirdeğinin (kernel) yapısını anlatan bir seminer düzenliyor. Ankara Üniversitesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlıyor. seminer.linux.org.tr

Uygulamalı Ruby Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 16 Aralık 2006 tarihinde "Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak" konulu seminer düzenlenecektir.

7D9 Demo Party - 19-20 Aralık 2009

Alcofribas

7D9 Demo Party; programlama, dijital sanat ve dijital müzik meraklılarını bir araya getiriyor. Her yıl düzenlenen 7DX Party serisinin sekizincisi 19-20 Aralık 2009 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bilgisayarların sınırlarını zorlayan gösteri demolarına, demoscene’e, görsel programcılığa, dijital sanatlara ve dijital müziklere ilgi duyanlar bu organizasyonda bir araya gelecek. PC, Amiga, Commodore 64 gibi bilgisayarlar için programlama, grafik ve müzik alanında çok sayıda yarışma yapılacak.