MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

0
coskung
Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.
Seminer içeriği, adres ve kayıt yaptırmak için gereken iletişim bilgileri burada.

İlgili Yazılar

UYMS '05 Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu ve Sergisi

FZ

22, 23 ve 24 Eylül 2005 tarihlerinde ODTÜ'de düzenlenecek sempozyumun amacı, Yazılım Mühendisliği alanında ulusal ölçekte bir durum tespiti yapmak, bu alandaki evrensel değişimi ve gelişimi irdeleyerek, geleceğe yönelik yeni açılımlarda bulunmaktır. UYMS’05, yazılım mühendisliği alanındaki bilgi ve katkıları paylaşmayı ve çözüm yollarında ortaklaşmayı hedeflemektedir. Yazılım mühendisliği alanında yapılan akademik ve endüstriyel çalışmaları bir arada sunmaya çalışacak olan UYMS’05, bu alandaki güncel sorunları tartışmaya açma platformu oluşturacaktır.

Sempozyumda sunulacak bildirilerin yanısıra, "Yazılım Mühendisliği Perspektifinde Özgür Yazılım - Açık Kaynak Kod", "Standartlaşma ve Sertifikasyon", "Yazılım Sektörü Çalışanlarının Sorunları" gibi paneller de düzenlenecektir. Buna ek olarak sempozyuma yurtdışından Türk ve yabancı bilimadamları da davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

LKD - Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın Tarih Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, IBM İstanbul Linux Serbest Yazılım Merkezi'nde, 22 Eylül Perşembe günü, Saat 17:00'de Enver Altın tarafından sunulacak "Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın tarih" isimli semineri düzenleyecek.
Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi: Seminer Çalışma Grubu web sayfası

Bursa Linux 2008

coskung

Bursa’da, ilki geçen yıl yapılan Bursa Linux etkinliği, bu yıl Uludağ Üniversitesi’nde yapılacak. Türkiye Bilişim Derneği, Linux Kullanıcıları Derneği ve Bursa’daki bazı yerel sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması olan etkinlikte üç seminer yer alıyor.

Linux Semineri : Veritabanına Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak seminerde; veritabanı tanımı, nerelerde ve hangi amaçlar icin kullanıldığı, önemli veritabani sunucuları ve hangi amaç için hangi sunucuların kullanılabileceği anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Kayseri Erciyes Üniversitesi Linux Seminerleri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 15-16 Aralık 2004 tarihlerinde, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde dolu dolu bir program ile seminerler düzenliyor. İçerik şöyle: