Mor-Tel

0
anonim

Görüşler

0
Ansugo
"Bu teknoloji aynı zamanda hem ses hem de veri hizmetleri pazarındaki en büyük rakibimiz olan Türk Telekom’a da ciddi bir darbe vuracaktır. Zira bizimle rekabet edebilmek için Türk Telekom başta ADSL tarifeleri olmak üzere geniş bant İnternet hizmetlerinin ve tüm leasedline, kiralık hat ve Frame Relay bağlantı ücretlerini ciddi bir şekilde düşürmek mecburiyetinde kalacak ve milyarlarca dolarlık gelir kaybına uğrayacaktır" diyen Savaş Kayahan bunun ülke ekonomisi için son derece sağlıklı bir gelişme olacağını ve böylelikle bireysel ve kurumsal Türk kullanıcılarının çok daha iyi hizmeti çok daha ucuza alabileceğini belirtmiştir.
Telekom'un milyarlarca dolarlik gelir kaybina ugrasmasi ulke ekonomisi icin nasil oluyorda son derece saglikli oluyor ve (boylelikle lafina binaen) boylelikle nasil olacakta bireysel ve kurumsal kullanicilar cok daha iyi bir hizmeti ucuza alacak merak konusu...
0
gismo
buram buram parayla yapılmış haber kokuyor. Hatta kendileri yazmış. Böyle bir haber dili yok.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Siyaset Meydanı Faciası

SHiBuMi

Dün akşam Siyaset Meydanı`nı seyrettiniz mi bilmiyorum, ama ben faciayı sonuna kadar seyrettim. Ve şu sonuca vardım: Demek ki bizim bilgili olmadığımız konularda çıkıp dinlediğimiz adamların da dünyadan bir haberleri yokmuş, onların arasında da bir sürü bilgisiz adam bizimle kafa buluyormuş.

Çalıntı laptoplara sınır (ya da biri bizi gözetliyor)

mentat

ÇALINTI ve kayıt dışı cep telefonlarını kullanıma kapatarak, hırsızlıkların önüne geçen hükümet, şimdi de son dönemde yaygınlaşan dizüstü bilgisayar (laptop) çalınmasına karşı yeni bir uygulamayı devreye sokmaya hazırlanıyor. Cep telefonlarını denetime alan yasanın mimarı olan AKP Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu'nun hazırladığı yasa tasarısında çalıntı ve kayıt dışı dizüstü bilgisayarlar kara listeye alınacak, MAC numarasından takip edilecek ve internet kullanımına kapatılacak. İnternet servisi sağlayan firmalar, yeni yasa ile bunları takiple yükümlendirilecek. Haberin devamı hurriyet.com.tr'de.

Yorum: Haberi okur okumaz tüylerim diken diken oldu. 1984'e dönüyoruz yavaş yavaş..

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Hollywood - Bittorrent el ele!

larweda

Sürekli tüm P2P kullanıcılarını korsan olarak etiketleyen ve internet paylaşımına savaş açan hollywood, Warner Bros ile bittorrent dünyası ile barış yapmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yaz sunulacak yeni servisi ile Warner Home Video, DVD olarak piyasaya sürdüğü filmleri aynı zamanda da bittorrent üzerinden yaklaşık olarak DVD fiyatına satışa sunacağı duyuruldu.
Büyük medya devleri fikrini değiştirip akıntıya karşı yüzmekten vazgeçiyor olabilirler mi? Kaynaklar: Forbes news.com news.com slyck.com techdirt

Birisi Yüksek Hızlı Bağlantı Mı Dedi?

FZ

Bilimadamları Sunnyvale, California'dan Hollanda'daki Amsterdam'a 6.7 GB veriyi 1 dakikadan daha kısa bir sürede yollayarak yeni bir rekora imza attılar.

Stanford Doğrusal Hızlandırıcı Merkezi'ndeki bilimadamları fiberoptik bağlantı üzerinden 6.7 GB'lık veriyi 6800 mil uzağa çok kısa sürede iletmeyi başardılar. Bu çalışmanın gerçekleştirildiği merkez ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı olarak Stanford Üniversitesi bünyesinde çalışıyor. Söz konusu verinin bir uçtan diğerine aktarılması yaklaşık 58 saniye sürdü.