Mozilla 1.7 de çıktı!

0
Challenger
Mozilla FireFox 0.9 ve Thunderbird 0.7' nin ardından Mozilla 1.7 de duyuruldu. Yeni Mozilla' nın açılışı daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Mozilla 1.7 ile ilgili sürüm notlarını http://www.mozilla.org/releases/mozilla1.7/ adresinde bulabilirsiniz.

Görüşler

0
mos
hm cok fena
biri su kesme isaretini kaldirip "de" ile 1.7 arasina minik bir bosluk koyabilir mi ? :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mozilla Firefox 0.9 Çıktı

Challenger

Mozilla Firefox'un 0.9 sürümü duyuruldu. Firefox'un bu sürümü yeni bir tema ve SmartUpdate ile birlikte geliyor. SmartUpdate, FireFox'un yeni sürümlerini kontrol ederek tarayıcınızın güncel kalmasını sağlıyor. Ayrıca Windows kullanıcıları için sadece 4.7 mb' lık bir kurulum programı var. Hata düzeltmeleri de içeren Firefox 0.9, önceki sürümü olan 0.8'e oranla %8 daha hızlı. Bu arada Mozilla 1.7'nin de haftaya duyurulması bekleniyor.

Mozilla 0.9.9 çıktı

anonim

Yeni sürümde MathML standart olarak eklenmiş durumda. Ayrıca Unix sürümlerinde True Type font ve font anti-aliasing desteği var. Mükemmel bir browser, mail-news reader, HTML editor ve IRC Client'dan oluşan bu paketi hala denemeyen varsa çok şey kaçırıyorlar demektir.
Release notes..
Download..

Mozilla ve Mozilla Firefox'ta Güvenlik Açığı! ;-)

Challenger

Sürekli Internet Explorer' ın güvenlik açıklarından, güvensiz bir web tarayıcısı olduğundan bahsedip, herkese Mozilla kullanmasını tavsiye edip duruyoruz. Peki Mozilla' da hiç mi güvenlik açığı çıkmıyor? Çıkıyor tabi. Ama hemen gideriliyor! Newsforge' da yayınlanan bu yazıda 8 Temmuz' da rapor edilen bir açıktan ve aynı gün içerisinde giderilmesinden bahsediliyor. Bu açık Mozilla aracılığıyla uzaktan kod çalıştırılabilmesine neden oluyor. Ancak, açık sadece Windows NT, 2000 ve XP sistemlerinde etkili oluyor.

Phoenix 0.5 (Naples) çıktı

conan

Mozilla'nin kodundan yola çıkılarak yaratılan web browser phoenix'in yeni versiyonu çıktı. Bu sürümde birden fazla homepage, 5 düğmeli intellimouse desteği, akıllı sidebar özelliği, download, history, ulaşılabilirlik, performans, stabilite, konularında iyileştirme, program boyutlarında ve hafıza kullanımında küçülme gibi bir çok yenilik var.

Mozilla 1.0 Çıktı

tongucyumruk

Ailemizin browser'ı Mozilla sonunda 1.0 sürümü ile karşımızda... Resmi sitesi'nde Mozilla 1.0 Released gibi olabilecek en sadece biçimde yapılan duyuru ile Mozilla 1.0 Sürümüne adımını attı... Ayrıntılar için 1.0 Release Notes'a buradan ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili Slashdot'ta çıkan haberi ve gelen yorumları da buradan okuyabilirsiniz. (Bu arada FazlaMesai'de Mozilla sürüm takip sitesine dönüşmeye başladı gibi neredeyse günlük CVS updateleri bile haber olacak)