Multimedia + Linux = dyne:bolic Live CD

0
FZ
Sanatçılar, yaratıcılar, multimedya sanatçıları, DJ´ler, VJ´ler! Gün sizin gününüz, dyne:bolic Linux Live CD´yi alın ve ses ve video yayını yapın, ses ve görüntüleri değişik kaynaklardan kaydedin, bunları değişik formatlara göre kodlayın, düzenleyin, vs. Ve tabii deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin ;-)

Bu arada eğer XBox kullanıyorsanız sorun değil, dyne:bolic Linux XBox üzerinde de çalışıyor.

Görüşler

0
anonim
hımm, çok çekici geliyor açıkçası (dance e-jay kullananlar bu duyguyu iyi bilir)
hazır sözü açılmışken glame [glame.sourceforge.net]`i de (daha çok amatör olarak) müzik edit'lemek için tavsiye ederim.
0
FZ
Sanırım bünyesinde Scheme programlama dili [www.swiss.ai.mit.edu]nin kullanıldığı efsanevi ses düzenleyicisinden bahsediyorsun ;-)

Bu dili detaylı olarak öğrenip müzik alanında kullanmak isteyenlere şu online kitabı [www.scheme.com] tavsiye edebilirim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Knoppix 3.8.1

darkhunter

Cebit 2005 versiyonunun güncellemesi niteliğinde olan 3.8.1 versiyonu da hazır durumda. Öntanımlı olarak 2.6.11 çekirdeği ve KDE 3.3.2, Gimp 2.2.4, OpenOffice 1.1.4 ile birlikte gelen Knoppix 3.8.1'in en önemli özelliği UNIONFS desteği sunması. Ayrıntılı bilgi edinmek ya da İndirmek için

Tek Disketlik muLinuX

denizlilikaan

Evet yanlış okumadınız gidin ve indirin ben gayet memnunum ven HDDye bölüm açmadan ve ext2´ye gerek olmadan MS Windows ile kardeş kardeş çalısıyor. Eğer X ortamı istersenız o da tek disketlik :)).

Adres:http://mulinux.sunsite.dk

Suse 7.3 huzurlarınızda

anonim

Linux çekirdeği kullanan, kendine has özellikleri olan Suse yeni versiyonunu çıkardı. Linux 2.4.10 cekirdegi, glibc2.2.4, KDE 2.2 ,Gnome 1.4.1 beta2 ve Xfree86 4.1.0 ile gelen Suse 7.3 un kendine has yast isimli programına ise yeni bazi moduller eklenmis (scanner konfügirasyonu, TV kartı ayarları,Suse Firewall konfigurasyon aracı, Xwindow çalışırken Yast2 yi kullanarak basit X window ayarları (ISAX ile)ve daha bir cok yenilikle huzurlarımızda.

Linux'ta 3G ile VINN'lamak

eu

3G konusunda 3 GSM şirketinin reklamlarında ve dökümanlarında Linux'ta çalışır/çalışmaz konusunda bir bilgi bulamıyorsunuz. Birtanesinin müşteri hizmetlerini aradığımda 3G modemlerinin çalışıp çalışmadığını sordum, teknik arkadaşa yönlendirdiler ve o da dökümana baktı ve sadece Windowsta çalışır dedi, ama biraz zorlayınca test için birtane ayarladılar.

Truva Linux 1.0 versionu çıkarttı!

sundance

2004 yılı Nisan ayında bir grup Linux gönüllüsü tarafından Türk Linux kullanıcılarının ihtyacına gore hızlı, güvenilir, kurulumu ve kullanımı kolay işletim sistemi hazırlanması amacıyla başlatılan TruvaLinux Projesi dün itibariyle kararlı sürümü olan 1.0'ı anons etti.

2004 yılından bu yana geliştirilmekte olan dağıtımda yeralan bazı paket sürümleri şu şekilde -Kernel 2.6.17.8
-Kde 3.5.4 Masaüstü Ortamı
-Xorg 6.9.0
-Mozilla Firefox 1.5.0.6
-MPlayer 1.0pre8