Orjinal Manga DVD'ler, Hemde Mantıklı Fiyata!

0
redogre
Radikal 2 de bugün gözüme çarpan bir haber :"Tek yol amazon.com değil!"

Olay kısaca şu; Kanal D kökenli D Productions adlı şirket piyasaya çok ucuza DVD ve VCD çıkartmış. İlk önce klasik bir kardeş şirket reklamı cinsinde bir haber sandım, ama internet başında biraz kurcalayınca hepsiburada.com'da bulduğum fiyatlar...

Görüşler

0
sefalet

Manga japon çizgi romanına verilen isim değil mi?

Ben şahsen evimin yakınındaki bir dvdciden özgün filmlerin kopyalarını alıyorum 8 tl veriyorum.Hatta arşive katmak için değil sadece izlemek için aldığım filmleri geri getirirsem 5 tl oluyor satın aldığım dvd kopyasının fiyatı.
0
darkhunter
Manga : Japon çizgi romanı, bu adamların alfabeleri kendilerini bile baydığı için, çizgi roman içinde yazıyı tercih etmişler ve çizgi roman kültürleri acayip gelişmiştir.

Anime : Japon Animasyonu. Hele ki Miyazaki diye bir adam vardır, anime'lerini izlemeyen şahıslar soğuk füzyon keşfetmiş olarak dünyadan gelip geçmişlerse de "OT" olarak geçmişlerdir...

Bir de Hentai var ama o buranın konusu değil :p
0
hAhAyiDU
;)
0
ssa
Ghost in The Shell'li almak gibi büyük bir hata yaptım. 20 YTL. Kutu ve DVD içeriği çok çok çok kalitesiz. Belki bazılarına saçma gelecek ama korsan dvdlerin kutuları ve kapakları bundan daha iyi. Bir ürün "ucuz" satacaz diye bir firmanın kaliteyi bu kadar düşürmesi müşteriyi kaçırır bence. Şahsen ben bir daha almıyacağım.
0
selam
Bu bir ekonomidir, bazı ülkelerde şu bizim "en çok satanlar" listesinde gördüğümüz kitaplar bir kaç çeşit olarak çıkartılırlar, güzel ciltlenmiş caf caf'lı kitablar, ve daha ucuza daha düşük kalitede kağıt kullanılan ve karton kapaklı kitablar, amaç her ekonimiye hitab edebilmektir, eğer sizin alım gücünüz daha caf caf'lı kutuları olan ve daha kiteli baskısı olan DVD'leri satın almaya yetiyorsa zaten onu alabilirsiniz demektir. Ancak birde o caf caf'lı kutuları olanlar yerine, sizin beğenmediğiniz olanları alabilecek ekoniye sahip olan insanları düşünün. Malezyada DVD fiyatları buraya göre oldukça düşük ama ne kutusu var nede kitapçıkları, bildiğimiz poşet içine koyup (hayır korsanlarınkisi gibi değil) bir kapak içerisinde satıyorlar. Sonuç: dönmeye devam eden bir ekonomi, oldukça fazla kişiye ulaşıp düşük kar marjı ile bile olsa kâr edebilme. Kaçan müşteri kadar gelen müşteri de olacaktır.
0
redogre
Manga da biraz bizdeki selpak durumu var, bir çok filmin yapımcısı olan şirketin ismi manga.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Codename: Swordfish

FZ

Hemen konuya gireyim. Derdim film eleştirisi değil. Travolta sevdiğimiz bir ağabeyimizdir ama mevzu bu değil.

Sorun bir kez daha Hollywood`un, teknik terminoloji, vs. mevzuunda genele hitap etmek için, konuya merakı olanların tahammül bile edemeyeceği zırvalıkları filme serpiştirmiş olması:

Stanley Kubrick ve Otomatik Portakal

lalapoo

Stanley Kubrick`in filmlerinde işlediği konuların genelde psikoloji ve fizikle olan bağlantısı bulunmasında babasının bir fizikçi olmasının payı büyüktür.

Yine Otomatik Portakal'da da bireysel şiddet uygulayan bir insanın aynı şeylere mahruz kaldığında ne gibi bir ruh haline bürünecegini konu edinmiştir. Ve şiddet içeren sahneleri öyle işlenmiş ki, en ufak bir rahatsızlık vermiyor insana. Hala izlemeyenler için mutlaka izlenmesi gereken filmler listesine konulmasını şiddetle öneririm ;)

Stanley Kubrick ve filmleri hakkında...

İşaretler

m1a2

Bu sene ilginç bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Çözülen şifreler, gizli kalmış kehanetler, 2006`da Newyork açıklarına ulaşması beklenen göktaşı vesaire. Shyamalan`ın yazdığı ve yönettiği Signs`a böyle bir atmosferde gitmeniz halinde aldığınız tadda farklı oluyor tabii. Benzer bir tadı almak isteyenlere önerim odur ki filme gitmeden önce ısınma hareketleri babında Ceviz Kabuğunu seyredin. Neyse... Zekeriya Beyaz yorum girerse şimdi yanarız. Film`e dönelim.

Kampanya: Bilim kurgu dizilerimi geri istiyorum!

korhan

Xasiork Ölümsüz Öykü Kulübü tarafından başlatılan kampanyaya katılımlarınızı bekliyoruz.

TRT'nin tek kanallı olduğu zamanlarda, yayın saatleri sınırlıydı ama hayal dünyamızı genişleten, bize farklı düşünmeyi öğreten, ilk defa duyduğumuz bilimsel terimlere bizi aşina kılan bilimkurgu dizileri vardı. Oysa şimdi onca televizyon kanalı olduğu halde bu tür dizileri seyredemiyoruz.

Matrix´i Beklerken

felix

Geçenlerde sinemada afişlere göz gezdirirken Matrix Reloaded gözüme ilişti. Doğrusu deri ceketler, kayan harfler, siyah gözlükler derken karşımızda görkemli bir tarz oluşmuş durumda.

Ancak ilk film için hala söylenmemiş şeyler var. Acaba karşımızda duran sadece mükemmel kurgulanmış ve estetize edilmiş bir holywood şaheseri mi, yoksa gözümüze sokmadan anlatılan çok daha derin bir mesaj var mı?