Oyyla - Sosyal İmleme

0
anonim
Türkçe Digg şeklinde özetleyebileceğimiz sosyal imleme sitesi Oyyla, beta olarak açıldı. "Oyyla Nedir?" sayfasından alıntı: Oyyla, kullanıcıların geliştirdiği bir içerik sitesidir. Yani, Oyyla'daki her şey sizin tarafınızdan oluşturuluyor ve paylaşılıyor. Internette beğendiğiniz bir yazıyı/haberi/siteyi gönderiyorsunuz, gönderiniz hemen bekleyenler kısmında görünür oluyor. Eğer kullanıcılar tarafından yeterince oyylanırsa, ana sayfaya terfi ediyor.

Görüşler

0
sefalet
FM'ye geçmiş bu haberin yaptığı açıklama kadar bile açıklama yok ana sitesinde. Nedir, yenir mi içilir mi? Herkes Digg.com'u bilmek zorunda değil.

Bu arada yazı göndermek için mevcut olan konu sınıflamaları biraz daha geniş tutulabilir, Digg örneğinde olduğu gibi, zira çok genel başlıklar konmuş.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Üniversite Adayları için `Bilgisayar Bilimleri Test Sürüşü 2010´

butch

“ÖSS bitti, sırada üniversite ve bölüm seçme telaşı var. Doğru kararı vermek için pek çok etkeni göz önünde bulundurmak gerekli. Gelecekteki kariyerini bilgisayar bilimleri üzerine kurmayı düşünen gençlerimizi 22, 29 Temmuz ve 5 Ağustos Perşembe günleri test sürüşüne bekliyoruz. Bilgisayar bilimlerinin büyüleyici dünyasında kısa bir yolculuğa çıkmaya ve maceraya hazır mısınız?”

Türkiyenin İlk 500 Bilişim Şirketi açıklandı

butch

İnterpromedya tarafından gerçekleştirilen İlk 500 Bilişim Şirketi araştırmasının sonuçları belli oldu.

Araştırmaya göre, ilk üç sırayı Türk Telekom,Turkcell ve Telsim (Vodafone) alırken, ilk 10a giren diğer şirketler sırasıyla KVK Teknoloji Ürünleri, Genpa, Avea, Netcell, İndeks Bilgisayar, A-Tel Pazarlama, Hewlett-Packard olarak ilan edildi.

Türkçe Robot Topluluğu

anonim

Robot meraklılarına ve "Her Eve Robot Gireceğine" inanan herkes için Türkçe içerikli yeni bir robot topluluğu. İsterseniz evinizdeki elektrik süpürgesini programlayın isterseniz bu işe sardırıp millete endüstriyel robot geliştirin. Yeni bir topluluk ama gönüllüleri ile ilerleyip ülkemizinde robot işlerinde ilerlemesine katkıda bulunur umarım. http://roboticsnedir.com/ ilgi ve bilgilerinize.

C++ Geliştirme IDEsi Code::Blocks ve Yenilikleri

Tarık

Özgür C++ tümleşik geliştirme ortamının uzunca bir süredir beklenen yeni kararlı sürümü, yeni sitesiyle beraber kullanıcılarla buluştu. Sürüm numaralandırma planı değişikliğe uğrayan Code::Blocks'un şu anki sürüm numarası 8.02 olarak güncellenmiş durumda.

Google Summer of Code Sonuçları Açıklandı

bio

Google'ın 400'den fazla öğrenciye, açık kaynak kodlu projelere yardımcı olmaları karşılığında 4500'er USD ödül verdiği yarışmanın sonuçları açıklandı.

Katılımcıların arasında bir tek Türk öğrenci bile olmamasını neye bağlamalıyız acaba?