İlgili Yazılar

Pardus 2007.1 Felis chaus RC Duyuruldu

anonim

Evet. Pardus 2007.1 "Felis chaus"'un sürüm adayı duyuruldu. Test gönüllüleri, lütfen indirin, test edin ve http://bugs.pardus.org.tr adresine bildireceğiniz hata raporlarınızla bizi kendimize getirin. Daha fazla kişinin test etmesi için bu haberi günlüklerinizden duyurun ya da duyurulmasına yardımcı olun.

Pardus GNU/Linux İçin E-beyanname Uygulaması

desenturk

Gelirler Genel Müdürlüğünün hazırladığı, insanların kağıt beyanname doldurma ve vergi dairesine gitme devrini kapatan e-beyanname uygulaması sadece MS Windows ortamında çalışıyor diye biliyordum, az önce muhasebecimizin oğlunun Pardus GNU/Linux için uygulamanında hazırlanıp indirilebilir hale getirildiğini öğrenene kadar, hayırlı olsun ne diyeyim: https://e-beyanname.mb-ggm.gov.tr/ebyn/download.html

Pardus'un PİSİ'si...

barisozyurt

Ulusal Dağıtım Projesi'nin paket yöneticisi olarak yazılacağı daha önceden de duyurulmuş olan PİSİ (Packages Installed Succesfully as Intented) ile ilgili bilgiler içeren ilk belge yayınlandı.


Kaynak: Uludağ web sayfası.

Pardus RootFS 0.1!

anonim

Pardus, içerisinde paket yöneticisi PİSİ ve yapılandırma yöneticisi ÇOMAR'ın çalışan sürümlerinin bulunduğu 0.1 sürüm numaralı kök dosya sistemini duyurdu.

Pardus 2007 RC (Sürüm Adayı) çıktı

anonim

Pardus 2007 RC (Sürüm Adayı)

Pardus 2007 sürümü için artık son günler... Geliştirici ve kullanıcıların denemesi için sürüm adayları Pardus 2007 RC ve Pardus 2007 Çalışan CD RC dosya sunucularında yerini aldı.

Pardus 2007 için ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007-RC/ ve Çalışan CD için ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/calisan/2007-RC/ adreslerini kullanabilirsiniz.