Reklam

0
redogre

Görüşler

0
feran
KARE'nin yorumsuz kalmasına gönlüm razı olmadı ama güldüm de düşündüm de diyemem - Çarliyi sevmiyorum ben pinguinleri seviyorum:)
0
anonim
maymun biraz daha microsoft kalıo olaya :) medyanın maymunu olmuş diyebiliriz.O yüzden penguenleri daha iyi yerlerde bekliyorum :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hatırlatma: #fazlamesai kanalı üyeleri bekliyor

FZ

Arada sırada bazı güzellikleri hatırlatmakta fayda var, yeni gelen üyeler de öğrenmiş olurlar. FM ana sitede haberleri takip eder, FM Forum´da güzel güzel yazışırken bir yandan da anında canlı bağlatı için irc.freenode.net IRC sunucusundaki #fazlamesai kanalından faydalanabilirsiniz.

Daha önce IRC´deki #fazlamesai kanalında seminer, röportaj gibi etkinliklerin de düzenlendiğini hatırlatmakta fayda var.

Konu ile ilgili birkaç FM haberi:

MEB Harikalar Diyarında

butch

Z Magazine Kapanmamak İçin Bağış Toplamaya Başladı

FZ

Noam Chomsky, Howard Zinn, Edward S. Herman, Robert Fisk gibi isimlerin de düzenli olarak katkıda bulunduğu ve yaklaşık 20 yıldır çıkan Z Magazine hayatına devam edebilmek için bağış toplamaya başladı.

#fazlamesai'de LaTeX-Beamer sunumu

tongucyumruk

Son dönemin parlayan yıldızı, değişmez bilgi kaynağı irc.freenode.net sunucusundaki #fazlamesai kanalında uzun bir aradan sonra ilk defa bir IRC sunumu yapılmak üzere. Sunumda fazlamesai.net editörlerinden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü asistanlarından Can Burak Çilingir tarafından sunum hazırlamak zorunda kalanları Powerpoint / OpenOffice.org bağımlılığından kurtaracak olan güzel bir teknoloji, LaTeX-beamer anlatılacak.

Sunum ne zaman mı? Hemen, şimdi! Saat 22:45'te herkesi (eğer halihazırda orada değilseniz) #fazlamesai'ye bekliyoruz.

Darbe 3

redogre