Sıkça Sorulmayan Sorular

0
FZ
Bir dergi çıktı. Adı : FUQ - Sıkça Sorulmayan Sorular.

%90'ı acayip röportajlardan oluşan bu dergiyi eğer en yakınınızdaki gazete bayiinden alırsanız nelerle karşılaşacaksınız? :

- Acayip bir format
- Çok acayip röportajlar (Türkiye'ye ilk faks cihazını getirip pazarlayan başarılı bir işadamı, 15 yaşında garip bir çocuk, Çin'de doğup Türkiye'de büyüyen oradan Fransa'ya geçip okuduğu okulu birincilikle bitiren bir Türk grafik sanatçısı, İris Yazılım adı altında bir bilgisayar şirketi kurup yurt dışına yazılım satan bir (kadın) Türk bilgisayar mühendisi, son zamanlarda gördüğünüz pek çok büyük şirketin binasını tasarlamış bir mimar ve daha pek çok garip insana sorulmuş sıradışı sorular)
- Çok acayip, ilk bakışta reklam olduğunu anlamadığınız reklamlar
- İsa'nın Son Akşam Yemeğini konu eden ve güldürerek çatlatma potansiyeline sahip bir sayfa! ;-)
- Aktüel ve Tempo'daki nezih gece kulübü tanıtımlarına benzer bir şekilde başlayıp gittikçe mizah dozunu artıran bir gece kulübü tanıtım sayfası :)

Belli bir kategoriye sokamadığım FUQ dergisinin ilk sayısını iyisi mi bir alın, kendiniz karar verin.

Görüşler

0
gILgamIsh
dergiyi fak diye mi telaffuz edecegiz?
0
FZ
Valla bu sana kalmış ister fak dersin ister ef yu kyu dersin ister sss dersin ister sıkça sorulmayan sorular dersin ister fe u kyü dersin ama bunları düşüneceğine dergiye bir göz atsan bence çok daha iyi edersin ;-)
0
gILgamIsh
sakaydı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yine virus yine windows

sametc

Sysbug-A adlı virüsün windows kullanıcılarının pc'lerine bulaştığı belirtiliyor.

Kanadalı güvenlik şirketi WhiteHat Windows 2000, Windows 98, Windows 95, Windows ME, Windows NT ve Windows XP kullanıcılarının bu yeni virüsün saldırısına uğrayabilecekleri yönünde uyardı.

Eğer bu virus saldırısına uğramak istemiyorsanız JAMES2003@hotmail.com'dan gelen mailleri açmayın.

haberin devamı:www.ntvmsnbc.com

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu VIII. Geleneksel Programlama Yarışması

msf

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu 1997’den bu yana her yıl düzenlediği geleneksel üniversite öğrencileri arası programlama yarışması serisine bu sene VIII.sini ekliyor. Ön eleme soruları ve özel ödüllü soru 1 Mart 2005 - 15 Nisan 2005 tarihleri arasında yarışmanın anasayfası http://yarisma.cclub.metu.edu.tr adresinde çözülmeyi bekliyor. Yarışmanın finali ise 24 Nisan 2005 tarihinde ön eleme soruları sonucunda belirlenecek finalistler arasında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde gerçekleşecek. Final sonucu belirlenecek birinci, ikinci ve üçüncü ile özel ödüllü soruyu optimal çözen yarışmacı; ödüllerini akşam ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan törende alacaktır. Dünyadaki benzerleri arasında (ACM, Tübitak, IOI, vs…) Linux platformunda düzenlenmiş yarışmaların ilki olma ayrıcalığına sahip olan yarışmaya bilgisayar bilimine ilgi duyan ve gönül veren tüm üniversite öğrencileri davetlidir.

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

Her şeyden önce Çatalhöyük vardı!

sefalet

Picasso sergisini ulusal hezeyan haline getiren bizler (iyi ki de öyle oldu) şimdi bir o kadar önemli bir başka sergiyi İstanbul'da görme şansına sahibiz.Çatalhöyük kazılarından çıkan önemli eserler Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.

Hava bedava, su bedava... Hatta IRIDIUM bile bedava!

parsifal

66 ana, 6 yedek uydu ile iletişimi sağlayan bir teknoloji kısaca IRIDIUM (Uydu ömrü 7 ila 9 yıl arasında değişiyor). Karaların %86'ını, okyanusların hepsini kapsayan bir iletişim ağı. Telsiziniz yoksa, telefon şebekesi yoksa veya GSM kapsama alanı dışında iseniz kullanabileceğiniz uydu iletişim sistemlerinden biri. Geçtiğimiz yıl mali destek bulunamadığından uydular yayını kesmiş, tüm dünya uyduların düşürüleceği haberini duyunca şaşırmıştı. En azından ben şaşırmıştım.

Daha sonra 2-3 ay önce tekrar yayına başladı. Tabi bu şehirde yaşayan ve GSM'in nimetlerinden yararlanan çoğu insan için pek anlam taşımıyor belkide...