SUSE Linux Enterprise Server 10 Eğitimleri

0
anonim
Yeni dönem SUSE Linux Enterprise Server 10 eğitimleri, 10 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde başlıyor.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgiye bu adresten , eğitim takvime ise bu adresten ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
FZ
Bunun karşılığında uluslararası geçerliliği olan bir sertifika veriliyor mu? Ya da önce sınav sonra sertifika?
0
anonim
http://www.novell.com/training/certinfo/clp/index.html#a
0
FZ
Bir de Novell'in biraz sıradışı bir sınav yöntemi olduğunu duymuştum, bununla ilgili birileri bilgi verebilir mi acaba?
0
cbc
sertifika sinavi bir web sayfasi uzerinde calisan java applet ile sizin o anki oturumunuz icin hazirlanmis uzaktaki bir sunucuya bagli olarak gerceklesiyor. sag tarafta gozuken amaclari tamamlayinca otomatik olarak yaptiklarinizin dogrulugu kontrol edilip aninda kac puan aldiginizi goruyorsunuz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2008 - Duyuru

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 2003 yılından beri ilkbahar aylarında gerçekleşmesine alıştığımız Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri bu yıl sonbahar aylarında düzenlenecek. Etkinlik hakkında detaylar önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Haber turu

conan

Maratonumuza başlıyoruz...
OSNews'dan Gnome 2.0 ile ilgili bir review(10 üzerinden 6 almış)
Micro$oft Çin'e önümüzdeki 3 yıl için 750 milyon $ yatırmayı planlıyormuş.(Reuters)
Japon bilimadamları cep telefonları sinyallerini "basit" yöntemlerle engellemeyi başarmışlar(BBC)
Cluelessmailers.org SPAM'in bir haritasını çıkartmış. Fakat site slashdot etkisine™ maruz kaldığı için mirrorlarından birini link olarak verdim.

Seçim haberlerini size bilgisayar ağlarını öğreten adamdan alın!

bm

Andrew Tanenbaum ABD seçimlerini ve tahminlerini izleyebileceğiniz bir site yapmış. İngilizce bilenler için okumaya değer bir site, bilmeyenler de sonucu takip edebilirler: http://www.electoral-vote.com/

Araştırmalar Açık Kodlu Yazılımların Daha Hatasız Olduğunu Gösteriyor

FZ

Açık kodlu yazılımlar ve kapalı kodlu yazılımların kalitesine dair sabaha dek tartışmak ve bir yere varamamak mümkündür. Şimdiye dek bu konuda net bir ölçüm yapılmamıştı. Ancak kısa bir süre önce yapılmış bir araştırmanın sonuçlarına göre açık kaynak kodlu yazılımların kalitesi kesin olarak kapalı kodlu muadillerine göre daha yüksek.

Sun Microsystems PostgreSQL'i Takibe Aldı

gz

Slashdot sitesindeki habere göre Sun firması PostgreSQL ile ciddi olarak ilgilendiğini yazdı. John Loiacono'nun (Sun, Ex. vice president) açıklamalarına dayandırılan haberde Sun'ın Oracle, IBM ve hatta Micro~1 ile olan lisans sözleşmelerin maliyetli olması dolayısıyla PostgreSQL'e daha farklı bir gözle bakıldığı bildirildi. İleri bir tarihte PostgreSQL'i sistemlerine entegre edeceklerini de sözlerine ekledi.

İngilizce tam metni http://developers.slashdot.org adresinden okuyabilirsiniz.