Symantec, Sygate’i Satın Aldı

0
anonim
Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.
Bu satınalma ile Sygate’in uç nokta uyumluluğu ve korumasındaki uzmanlığı, Symantec’in istemci güvenliğindeki liderliğiyle birleşerek, kurumlara yönetilen ya da yönetilemeyen araçlar için kapsamlı uç nokta koruması sağlıyor.

Sygate, kurumsal çözümleri ayrı ayrı da kullanılabilen, birlikte kullanıldığında ise bilgisayarlar, bu bilgisayarlar üzerindeki veriler ve ağ yapılarının yanlış kullanımlara, izinsiz kötü amaçlı erişimlere ve hatalı konfigürasyonlara karşı korunmasını sağlıyor.

Symantec, Sygate’in halihazırdaki ürünlerini Sygate markası ile satmaya devam edecek. Önümüzdeki altı ay içinde ise ürünlerin yeni versiyonlarında, yeni fonksiyonlarla birlikte markalama çalışması yapmayı ve böylelikle Sygate teknolojisinin Symantec kurumsal güvenlik ürünleri ile entegrasyonunu gerçekleştirmeyi planlıyor.

Symantec, Sygate’i satınalmaya yönelik anlaşma yaptığını Ağustos 2005 tarihinde duyurmuştu.

Görüşler

0
wasich
Umarım Sygate pro firewall'ın 6.0 final'ini görebiliriz en çok ona yanıyorum...
0
teddmcload
sygate ürünleri de symantec ürünleri gibi ağır ve useless olmasa bari
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Samba Geliştiricisi MS-Novell Patent Anlaşmasını Protesto İçin İstifa Etti!

FZ

Açık ve özgür yazılım kod dünyasının efsanevi isimlerinden, Samba geliştiricisi Jeremy Allison, MS ile Novell arasındaki patent anlaşmasını protesto amacı ile Novell'den istifa etti.

Matematik Dünyası Dergisi Kapanma Tehlikesi İle Karşı Karşıya

FZ

Prof. Dr. Ali Nesin'in çağrısına [PDF] kulak verelim:

Arkadaslar,

Buyuk olcude Yaysat’in uyguladigi en son dagitim politikasi yuzunden MD’nin gelecegi sonmek uzere. Bu oyle bir politika ki, Yaysat’in sattigi MD’lerden dolayi Yaysat’a borclu cikabiliriz...

Biraz hesap yapalim. Olgular soyle:

Amazon.com'dan iki yenilik

innaw

Amazon.com'un kurucusu Jeff Bezos, müşterilerine iki yeni hizmet sunacaklarını açıkladı.

"Amazon Pages" ile kitapların yalnızca istenilen bölümleri satın alınabilecek. "Amazon Upgrade" ise müşterilerin sipariş ettikleri kitaplara dijital ortamda da erişebilmelerini sağlayacak.

Kaynak burada.

Yine virus yine windows

sametc

Sysbug-A adlı virüsün windows kullanıcılarının pc'lerine bulaştığı belirtiliyor.

Kanadalı güvenlik şirketi WhiteHat Windows 2000, Windows 98, Windows 95, Windows ME, Windows NT ve Windows XP kullanıcılarının bu yeni virüsün saldırısına uğrayabilecekleri yönünde uyardı.

Eğer bu virus saldırısına uğramak istemiyorsanız JAMES2003@hotmail.com'dan gelen mailleri açmayın.

haberin devamı:www.ntvmsnbc.com

Quake 3 Kaynak Kodları Yolda

butch

QuakeCon 2005'de John Carmack tarafından yapılan kapanış konuşmasına göre Quake 3 kaynak kodları çok kısa zamanda GPL lisansı ile yayımlanacak.

/., John Carmack'ın konuşma metni