Symbian OS için Ruby, Symbian Tarafından Yayımlandı

0
anonim
Symbian firması Symbian OS için kendi hazırladığı Ruby implementasyonunu yayımladı.
Bu uygulamanın ilginç tarafı Symbian'ın kendi inisiyatifi ile hazırlanmış olması. Ruby'nin yaygınlaştığının ve değerinin daha iyi anlaşılmakta olduğunun bir göstergesi olarak algılanabileceği gibi Ruby denince akla sadece Rails ve Web programlama gelmesinin yanlış olacağına dair de örnek teşkil ediyor.

Haber kaynağı: PINguAR

Görüşler

0
centurion
"Symbian OS için Ruby, Symbian Tarafından Yayımlandı"
0
Chriseba
Symbian 9.1 sürümü için kullanılabiliyor.
Yani 6630 bile 9.1'in yanında eski, telefon muhabbet kimilerini çok bayar ama eskiler de unutulmu be...
*Bir N-Gage sahibinin yakarışları*
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ruby On Rails Reklamları

meddah

Rails Envy ekibi, Apple'ın PC ve Mac reklamlarından ilham alarak çok hoş RoR reklamları hazırlanmış. Peki kime karşı dersiniz;
Ruby on Rails vs PHP
Ruby on Rails vs Java

IBM'den Ruby'ye destek

anonim

IBM, Rails ile DB2 veritabanı kullanacak gelişticiler için özel bir araç seti hazırlamış.

IBM gibi önemli bir firma Ruby on Rails'i kendi ürünü için desteklerken hala kafasını kuma gömen kaldıysa onlar için uyanmanın vakti gelmiş demektir ;)

EclipseCon 2006: En iyi Geliştirici Aracı Ödülü RadRails'in

anonim

Rails 1.0 ve Agile Web Development with Rails kitabının Jolt ödüllerini kazanmalarından sonra Rails ile ilgili bir başka araç daha birinci geldi.

Rails için Eclipse platformu üzerinde çalışan bir entegre geliştirme ortamı olan RadRails, Ruby on Rails sitesinde de kullanılması tavsiye edilen editörlerin arasında gösteriliyor.

Rehber: ActiveRecord modellerini projeler arası paylaştırmak

murat

Günümüzde microservis, dağıtık uygulamalar.. vs popüler olmaktan ziyade, otomatik ölçeklenen uygulamalar geliştirmek için gerekli bir yaklaşım halini aldı. Geliştirdiğimiz uygulamanın farklı görevleri olan kısımlarını farklı uygulamalar olarak dağıtabilmek için projeleri bölmeye başladık. Ben de böyle bir ihtiyaçtan yola çıkıp kompleks bir yapısı olan ve refactor gerektiren bir rails...

Ruby on Rails Topluluğunda Neler oluyor?

dueSouth

Şimdilerde Rails konuşlandırmak için en çok önerilen sunucu olan Mongrel'in ilk geliştiricisi Zed Shaw kendi blog sayfasında Rails topluluğunun iç dünyası hakkında bilgi veriyor. Görünüşe göre topluluktan bazıları onu kızdırmışlar ve oldukça ağır bir eleştiri olan bu yazıyı yazmasına ve aktif olarak Rails geliştiriciliğinden çekilmesine sebep olmuşlar.