TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

0
brcktl
Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.
Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor. TBDGENÇ ve CeBIT Bilişim Eurasia işbirliği ile düzenlenen " Dijital Yaşam" Salonu dahilindeki " GEEKZONE " etkinlik alanında, bilişim dünyasının öncü firmaları ile en son teknolojileri , donanımdan yazılıma, online yaşamdan kariyere kadar her konudaki yenilikçi içerikleri sizlere sunuyor olacak. Ayrıca, fuar atmosferinden uzak ve farklı bir trendle oluşturulan bu platformda düzenlenecek ödüllü yarışmalar, eğlenceler ve sürpriz hediyeler de ziyaretçileri bekleyen fırsatlar arasında. Bilişim dünyasının genç renkleri arasına siz de katılıp, TBDGenc'i yakından tanımak ve eğlence ile bilgiyi bir arada tecrübe etmek için mutlaka siz de bu platformda yerinizi alın.

Kayıt olmak icin buraya tıklayın.

Görüşler

0
probit
Merhaba.
7-12 Ekim Cebit 2008
Salon-10
Linux34 Standı. Herkezi Bekliyoruz.
0
probit
Bizde Salon 10 Daki Standımızla Hazırız.
Tüm Linux Severleri bekliyoruz.
Linux34.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

inet-tr, XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı, Linux Seminerleri

anonim

XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı (http://inet-tr.org.tr/inetconf14/) kapsamında, LKD Seminer Çalışma Grubu tarafından üç seminer düzenleniyor

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

tongucyumruk

LKD'nin Bu yıl birincisini düzenlediği Linux ve özgür yazılım şenliği 16-05-2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde başlayacak... 4 Gün sürecek olan şenlikte 4 salonda seminerler, oyun turnuvası ve toplu kurulum gibi etkinlikler düzenlenecek. Özellikle Ankaralı penguenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm şenlikte ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Linux belgeselininde gösterimi yapılacak. Şenlik programı ve daha ayrıntılı bilgilere Şenlik ana sayfasından ulaşılabilir.

Acaba katılacak olan fazlamesaiciler için özel bir işaretmi tasarlasak?

Packet Radio ve Linux

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Kablosuz Networkler (Packet Radio) ve Linux semineri düzenliyor. Konular:
  • "Amatör Radyo AX25 paketleri üzerinden TCP-IP paketlerinin taşınması
  • Linux'un encapsulation ve "gatewaying" için kullanılması
  • Ortam bağımsız, düşük güçlü radyolarla portable network erişimleri. Linux kernelinin encapsulation yapma ozelligi ve linux uzerinde calisan FBB, NOS programlarinin tanitimi, kurulumu`nun da anlatılacağı seminer saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde. Salonun krokisi ve Ankara seminer programı burada.
  • İNETD Seminerlerinde Bu Hafta: İki Seminer Birden

    adervis

    Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de iki seminer birden yapılacak. İlk seminer "Linux İle Ağ Yönetimi" Can Uğur AYFER ve Yavuz Selim KÖMÜR tarafından, ikinci seminer "Linux Bant Genişliği Yönetimi" Serkan Kenar tarafından verilecek.

    Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz. Seminerler IBM Linux Merkezi'nde 24 Mart 2007 tarihinde saat 14:00'de başlayarak arka arkaya yapılacak.

    Nasıl bir Linux şenliği?

    coskung

    Biliyorsunuz Linux Kullanıcıları Derneği'nin (LKD) Linux şenlikleri eski havasını kaybediyor. Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen Özgür Yazılım Günleri de bu yıl ara verdi. Gözüken o ki bu gibi etkinliklere ilgi azalıyor.